Basibos Köpek Sürüleri Dehset Saçti, Onlarca Hayvan Telef Oldu
Kahramanmaras’ta basibos köpek sürüsü, saldirdigi çiftlikte 40 koyun, 55 kaz ve 150 tavugu telef etti. Köpeklerin saldirisi ile 12 koyunun da yaralandigini söyleyen çiftçi, yetkililerden yardim istedi.

Yasadigi olay sonrasi açiklamada bulunan Çolak, “Köpekler aniden saldirdi. Bu esnada biz yetisemedik yarim saatin içinde 50’ye yakin küçükbasimiz telef oldu. Bunun yani sira 150 tavuk ve 55-60 tane de kaz telef oldu. Biz magduruz yetkililerimizden yardim bekliyoruz. Biz bu isi severek yapiyoruz baska da isimiz yok” dedi.
Köpek severlere seslenen Çolak, “Biz köpeklere bir sey yapinca tepki gösteriyorlar. Bizimkiler de hayvan gelsinler simdi bunlara da ayaklansinlar. Kurbanlik sattim ve sattigim vatandaslara ne diyecegim. Hayvanlari biz sabahin 4’ünde kalkip etimiz ile tirnagimiz ile emek veriyoruz. Basibos köpeklerin hayvan barinaklarina toplanmasini rica ediyorum” ifadesini kullandi.
