Ekonomist Korhan Berzeg, 345 Gün Sonra Defnedildi

Balikesir’in Gönen ilçesine bagli Armutlu Mahallesi’nde, köpegi Tina ile beraber yürüyüse çiktiktan sonra kaybolan ve 312 gün sonra kemik parçalarina ulasilan Ekonomist Korhan Berzeg, kaybolusundan 345 gün sonra son yolculuguna ugurlandi.

Ekonomist Korhan Berzeg, 345 Gün Sonra Defnedildi
Gönen’e bagli Armutlu Mahallesi’nde 17 Haziran 2023 günü saat 08.30’da yazlik evinden köpegi Tina ile beraber yürüyüs yapmak için ayrilan Ekonomist Korhan Berzeg bir daha geri dönmedi. Günlerce süren detayli arama çalismalari sonucunda Berzeg’in izine rastlanmadi. Korhan Berzeg kaybolduktan tam 312 gün sonra Gelgeç Mahalle Muhtari Ahmet Gülay tarafindan mahalleye gelen içme suyu ile ilgili dere yataginda gözlem yapildigi esnada bazi bulgulara ve kemik parçalari buldu.

Istanbul Adli Tip Kurumu’nda kemik parçalari ile ilgili yapilan çalismalar bir süre önce tamamlanirken tüm kemik parçalarinin Korhan Berzeg’e ait oldugu açiklandi. Bulunan kemik parçalari jandarma tarafindan Korhan Berzeg’in ailesine teslim edildi. Korhan Berzeg, kaybolusunun 345. gününde ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazi ile bugün son yolculuguna ugurlandi.

Armutlu Mahalle Camii’nde ögle namazini müteakip kilinan cenaze namazindan önce köye girislerde genis güvenlik önlemleri alindi. Korhan Berzeg’in esi Angela Berzeg, kizlari Nisa ve Sibel ile akraba ve yakinlari cenazede yer aldi. Cenazeye, Balikesir Il Emniyet Müdürü Yardimcisi Ilyas Eryilmaz, Il Jandarma Komutani Yardimcisi Albay Ali Bahadir Aslan, Gönen Kaymakami Arslan Yurt, Gönen Belediye Baskani Ibrahim Palaz, Gönen Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Selçuk Civan, Gönen Ilçe Emniyet Müdürü Aydin Zeybek ve Gönen Ilçe Müftüsü Ahmet Duran katildi.

Berzeg’in, babasi Muhsin Berzeg’in yanina defnedilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA