Mersin'in Simgesi Haline Gelen Dev Türk Bayragi Bakima Aliniyor

İçel’in simgesi haline gelen Toroslar ilçesinde dogal zemindeki 4 bin 532 metrekare büyüklügündeki bayrak yenilenecek.

Mersin'in Simgesi Haline Gelen Dev Türk Bayragi Bakima Aliniyor
Toroslar Belediye Baskani Abdurrahman Yildiz, Çopurlu Mahallesi’ndeki Kocasay mevkiinde dogal zemin üzerinde bulunan bayragin çevresinde incelemelerde bulundu. Ihtisamli görüntüsünü kaybeden Türk bayragini bakimdan geçirerek, yenileyeceklerini belirten Yildiz, "Vatanini seven insanin, vatanini korumasi, her bir metrekaresine sahip çikmasi ve isini düzgün yapmasi lazim. Belediyemizin uhdesinde olan birçok yer gibi burasi da bakimsiz kalmis. Sehrin simgesi haline gelmis bu alani temizleyecegiz ve gerekli bakim çalismalarini yapacagiz” dedi.



"Siyasette hamaset zamani geçti, simdi hizmet zamani"

Toplumun ortak degerleri üzerinden siyaset yapmaya çalisanlar oldugunu ifade eden Yildiz, "Siyasette hamaset zamani geçti, simdi hizmet zamani. Toroslar’da siyaset yapanlarin, bu hamesetten vazgeçmis olmasi lazim. Bu hizmetler insanlar tarafindan görülüyor. Burada bir sistemsizlik olusmus. Bayrak bakimsiz kalmis. Bayragi bakimdan geçirecegiz. Kalici ve güzel olmasi için gerekli çalismalari yapacagiz. Havadan, karadan ve denizden rahatlikla görülebilen bayragin bakim çalismalarina en kisa zamanda baslayacagiz" diye konustu.



"Toroslar’da artik her isin bir sistemi olacak"

Toroslar’da artik her isin bir sistemi olacagina isaret eden Yildiz, "Vatandas ne yapildigini görecek. Kendi çöpünün hangi saatte alindigini, asfaltinin ne zaman döküldügünü bilecek. Belediyemizde bu sistemi hayata geçirirsek, kimsenin kimseye bir sey yaptirmak için birilerini araya koymasina gerek kalmayacak. Vatandasimiz rahatça hizmet alacak. Stratejik planimizi da bu sekilde gerçeklestirecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA