Yunusemre Belediyesi Vatandasinin Yardimina Kosuyor

Yunusemre Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü belediyeye esya bagislayan vatandaslarin esyalarini ihtiyaç sahibi vatandaslara ulastiriyor.

Yunusemre Belediyesi Vatandasinin Yardimina Kosuyor
Yunusemre Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaslarin her zaman yaninda. Yunusemre Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü, bünyesinde bulunan ikinci el ev esyasi hizmetiyle yardimseverler ile ihtiyaç sahiplerini bulusturuyor. Esya bagisinda bulunmak isteyen vatandaslarin kullanilabilir durumda olan ev esyalari müdürlük ekipleri tarafindan adreslerinden alinarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulastiriliyor. Yapilan hizmetin vatandas odakli oldugunu belirten bagisçi Abudder Yillik yapilan bagislarin gerekli yerlere ulastigini belirtti.

Yillik, “Evimizde bulunan esyalari yenilemistik. Kullanilabilecek durumda olan ev esyalarimizi da belediyemiz ikinci el ev esyasi dagitimi yapan ekiplerimize teslim ettik. Belediyemiz Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü ekiplerimizin destekleriyle ihtiyaç sahibi vatandasimiza bu esyalarin ulastirilacak olmasi bizi memnun etti. Yapilan hizmetten dolayi belediyemize ve belediye baskanimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Bagisçilar ile ihtiyaç sahibi vatandaslar taleplerini 444 62 09 numarali Yunusemre Belediyesi Çagri Merkezi üzerinden belediyeye iletebiliyor. Ayni zamanda vatandaslar Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü’ne gelerek dilekçe ile de basvuruda bulunabiliyor.
Kaynak: İHA