Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açiliyor

Inegöl Belediyesi, sehrin gelisim bölgelerinden olan Yeniceköy Mahallesinde imar yollari açma çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede bölgede 870 metre uzunlugunda 4 ayri sokak açiliyor.

Yeniceköy Mahallesinde Yeni Yollar Açiliyor
Sehrin dört bir bölgesinde yatirim ve hizmet seferberligini sürdüren Inegöl Belediyesi, Yeniceköy Mahallesinde yeni imar yollari olusturuyor. Nüfusu hizla artan sehrin ihtiyacina cevap verecek yeni cadde ve sokaklar olusturulmasi adina Fen Isleri Müdürlügü hummali bir çalisma sürdürürken, bu kapsamda bölgede 870 metre uzunlugunda 4 yeni sokak açiliyor.

Belediye Baskani Alper Taban, bugün beraberindeki heyetle birlikte Yeniceköy Mahallesinde devam eden çalismalari yerinde inceledi. Burada bir açiklama yapan Baskan Taban, “Bugün Yeniceköy Mahallemizde devam eden çalismalarimizi yerinde incelemek üzere bir aradayiz. Bu vesileyle mahallemizde yeni seçilen muhtarimiza ve azalarimiza da hayirli olsun dileklerimi iletiyorum. Fen Isleri Müdürlügümüz tarafindan bölgede çalismalarimiz devam ettiriliyor. Yeni insaat yapmak isteyen vatandaslarimizin imar izni aldigi bölgelerde bizler de onlarin yol ihtiyacini karsilamak adina çalismalar yapiyoruz” dedi.

Yapilacak çok is olduguna da vurgu yapan Taban, söyle devam etti;

“Bölgemiz gelismekte olan bir bölge. Yapilacak çok isimiz var burada. Bir taraftan Yeniceköy Mahallemizin içerisinde devam eden içme suyuyla ilgili ve kismi olarak UEDAS gibi diger kurum ve kuruluslari ile sirketlerin de yapmasi gereken çalismalar var. Biz bugün özelinde burada Saatçi Sadettin Caddesi, 753, 754 ve 756’nci sokaklar olmak üzere 4 sokakta 870 metre uzunlugunda 10 metre genisliginde yollarin açilmasini sagliyoruz. Yine Fen Isleri Müdürlügümüz burada 8700 metreküp kazi yaparak dolgu malzemesi uygulayacak. Yaptigimiz çalismalar bununla sinirli degil. Burada baskaca ihtiyaçlar da var. Vatandaslarimizin eksik gördügü, tamamlanamamis ne hizmet varsa bunlari gidermek için el birligi ile çalismaya devam edecegiz. Bölgede hem Inegöl hem Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin yapacagi çalismalar var. Tüm çabamiz ve gayretimiz bunlari en hizli sekilde yapabilmek. Emegi geçen çalisma arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Vatandaslarimiza hayirli olmasini diliyorum.”
Kaynak: İHA