Ünye Tarihine Isik Tutuldu

Samsun Ordulular Dernegi tarafindan düzenlenen panelde Ünye ve tarihi konusuldu.

Ünye Tarihine Isik Tutuldu
Samsun Ordulular Dernegi tarafindan düzenlenen ve Samsun Ordulular Dernegi lokalinde Egitimci Hüseyin Dikici moderatörlügünde gerçeklesen panelde “Ünye Tarihine Kisa Bir Bakis, Ünye Mithridatis (Pontus Kalesi) ve Ünye Kadilari” konularinda Ahmet Soylu, Arkeolog Ali Riza Nal ve Mehmet Karayalman Ünye’nin tarihine iliskin birer konusma yapti.

Samsun Ordulular Dernegi Baskani Dr. Yusuf Günaydin’in açilis konusmasiyla baslayan programda Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, programin gerçeklestirilmesinde emegi geçenlere tesekkür ederek, Ünye’nin tarihi ve turizm bakimindan oldukça zengin kaynaklara sahip oldugunu söyledi.

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz ise iki ilin yakin iliskilerine deginerek bu tür programlarin artarak devam etmesini diledi.

Panele ayrica Ilkadim Belediye Baskan Yardimcisi Muharrem Soylu, Ünye Ilçe Milli Egitim Müdürü Özgür Tokgöz, AK Parti Atakum Ilçe Baskani Abdulkadir Köstek, MHP Il Baskan Yardimcisi Cemalettin Kabatas, Savci Yasin Basbay, Çevre Sehircilik Iklim Degisikligi Il Müdür Yardimcisi Tevrat Kisbet, Belediye-Is Sendikasi Baskani Ilyas Yigit ve Samsun’da faaliyet gösteren Ordulu dernek baskanlari katildi.

Kaynak: İHA