Ayvacik'ta Annesinin Terk Ettigi Yavru Kediye, Köpek Annelik Yapiyor

Çanakkale’nin Ayvacik ilçesinde 5 yasindaki hiç anne olmamis kisirlastirilan Kopay cinsi ‘Prenses’ isimli köpek annesinin terk ettigi yavru kediyi emzirerek annelik yapiyor.

Ayvacik'ta Annesinin Terk Ettigi Yavru Kediye, Köpek Annelik Yapiyor
Ayvacik ilçesine bagli Behram köyü Kadirga Koyu’nda bir pansiyon isleten Ahmet Cengiz’in 5 yasindaki ‘Prenses’ isimli kisirlastirilmis köpegi annesi tarafindan terk edilen yavru kediye sahip çikti. Yavru kediyi emziren köpek arasindaki yakinlik görenlerin içini isitti. Pansiyon isletmecisi Ahmet Cengiz, anne olmamis kisirlastirdiklari köpeginin sütünün gelmesi ile yavru kediyi emzirmesinin kendilerini sasirttigini belirterek, "Köpegimiz prenses hep anne olmak istiyordu. Çok fazla yavrulayip, bakamayacagiz diye biz köpegimizi kisirlastirdik. Pansiyonu açtigimda beri gelmiyor, hep odalarin yaninda duruyor. Esime köpegimiz hastalandi sanirim, yanimiza gelmiyor dedim. Sonra yanina gittim. Bir baktim kedi yavrusunu almis annelik duygusuyla emziriyor. Kendi yavrusu gibi yavru kediyle ilgileniyor. Memelerinden süt gelmeye basladi.

Bu köpek hiç anne olmadi. Bizde yavru kediyi süt ile beslemek istedik ama emmiyor. Sanirim prenses yavru kediyi emzirdi. Yavru kedinin karni tok” dedi.

Kaynak: İHA