Pazarcilar Arasindaki 'Kiz Alip Verme' Kavgasinda 4 Tutuklama

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde pazarcilar arasinda kiz alip verme meselesinden çiktigi iddia edilen ve 4 kisinin yaralandigi kavgayla ilgili gözaltina alinan 5 kisiden 4’ü tutuklandi, 1 kisiye ev hapsi cezasi verildi.

Pazarcilar Arasindaki 'Kiz Alip Verme' Kavgasinda 4 Tutuklama
Mimarsinan Mahallesi’nde kurulan pazarda dün meydana gelen olayda iddiaya göre, pazarcilar arasinda kiz alip verme meselesinden dolayi tartisma çikti. Çikan tartismanin büyümesi üzerinde taraflar birbirlerine saldirdi. Kavgada Ü.O. silahla bacagindan vurulurken, A.B. biçaklanarak, M.B. ve B.B. de darp sonucu yaralandi. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yaralilar ile müdahalelerinin ardindan hastanelere kaldirilarak tedavi altina alindi. Pazar yerinde ve çevresinde genis güvenlik önlemi alan polis ekipleri de inceleme yapti.

5 kisi gözaltina alindi

Olayin ardindan genis çapta sorusturma baslatan polis ekipleri, olaya karisan I.O. (68), N.O. (42), R.O. (30), C.O. (44) ve Ü.O.’yu (33) yakaladi. Sahislarin evlerinde arama yapan ekipler, 2 adet tabanca ve 20 adet fisek ele geçirdi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen sahislardan 4’ü tutuklanirken, 1 kisiye de ev hapsi verildi.

Kaynak: İHA