Apartmandaki Esyalara Zarar Veren Bina Sakini, Diger Apartman Sakinlerini Çileden Çikardi

Antalya’da psikolojik sorunlari oldugu ileri sürülen 50 yasindaki kadin, oturdugu apartmanin ortak kullanim alanindaki esyalari kirdi, asansörü yumruklayip elektrik kablolarini kesti. Klima motorlarina da zarar veren kadin, apartman sakinlerini isyan ettirdi. O anlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

Apartmandaki Esyalara Zarar Veren Bina Sakini, Diger Apartman Sakinlerini Çileden Çikardi
Olay, sabah saatlerinde Muratpasa ilçesi Gençlik Mahallesi Tinaztepe Caddesi’ndeki 5 katli apartmanda yasandi. Edinilen bilgiye göre, apartmanin 1’inci katindaki dairede oturan ve psikolojik sorunlari oldugu ileri sürülen T.A. (50), binadaki ortak kullanim alaninda yer alan esyalara zarar verdi, esyalari parçalayip kirdi. T.A. asansörün camini yumruklayip elektrik kablolarini kesti, klima motorlarina da zarar verdi.

Apartmani savas alanina çeviren T.A.’nin, apartmandaki esyalara zarar vermesi, asansörün camini ve esyalari kirmasi, merdiven demirlerini sökmeye çalismasi cep telefonu ve güvenlik kameralarina yansidi.

"Çok sikintidayiz"

Bina sakinlerinden Özcan Zengin, "Komsumuz bütün apartman sakinlerine artik zarar vermeye basladi.

Caddelere çikip çiplak da geziniyor. Apartmanin içindeki her yeri de kirip dökmeye basladi.

Artik kimse dayanamaz hale geldi. Klima ünitelerini bile alip sokaklara atiyor. Çok sikintidayiz. Vasisi varmis, o da sehir disinda. Muhtar yoluyla ona ulasmaya çalistik. Emin ellerde tedavi edilmesini istiyoruz" dedi.



"Müsterilerimiz dükkana giremez oldu"

Ayni binada isletmesi olan Elif Karaman, "Müsterilerimiz bile artik dükkana giremez oldu. Kirip döküyor ortaligi. Insanlari rahatsiz ediyor. Kadinin durumuna üzülüyoruz ama sorunun halledilmesini istiyoruz. Bu sabah yine olay yasandi, neredeyse her gün yasaniyor. Her sabah dükkanimizda cam kalir mi kalmaz mi diye düsünüyoruz. Vasisine söyledik ancak bir çözüm bulunamadi. Anladigim kadariyla psikolojisi bozuk" diye konustu.

Kaynak: İHA