Sampiyonluk Sevincini Baskan Çavusoglu Ile Paylastilar

Sivas’ta düzenlenen Okullar Arasi Gençler Türkiye Sampiyonasi’nda Türkiye Sampiyonu olan 15 Temmuz Sehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunlari Toplulugu, basarisini Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu ile kutladi.

Sampiyonluk Sevincini Baskan Çavusoglu Ile Paylastilar


Sivas’ta 11-12 Mayis tarihleri arasinda düzenlenen Okul Sporlari Halk Oyunlari Gençler Türkiye Sampiyonasi’ndan birincilikle Denizli’ye dönen 15 Temmuz Sehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunlari Toplulugu, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu ile bir araya geldi. 15 Temmuz Delikliçinar Sehitler Meydani’nda düzenlenen bulusmaya Okul Müdürü Muslu Canli, antrenörler Ömür Günay ve Nuri Çirak da eslik etti. Okullar Arasi Gençler Türkiye Sampiyonasi’nda “düzenlemeli dalda” 93.42 puanla üst üste 3. kez Türkiye Sampiyonu olan 15 Temmuz Sehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunlari Toplulugu meydanda bir gösteri sundu Ögrencileri tek tek kutlayan Baskan Çavusoglu burada kendisine hediye edilen çiçegi de ögrencilere verdi.

“Etrafimizdan baslayarak sehrimizi güzellestirelim”

Baskan Çavusoglu burada yaptigi konusmada, gösterinin çok keyifli oldugunu belirterek, “Aslinda bizim arzuladigimiz Türkiye’yi sergilediniz. Biz istiyoruz ki, artik insanlar sadece kendileri için degil, kendilerinden sonrakiler için, yanindakiler için, baskalari için de yasamayi ögrenmesi lazim. Ancak onu gerçeklestirdigimizde kurtulusu hep beraber basaracagiz. Sadece kendimiz için degil, hep beraber güzel Denizli’miz için, güzel Türkiye için yasayalim. Etrafimizdan baslayarak sehrimizi güzellestirelim” dedi.



Ögrencilerin büyük basarisini bir kez daha kutlayan Baskan Çavusoglu, bundan sonra da yanlarinda olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: İHA