Istanbul'da Polise Direnen Süphelilerle Arbede Kamerada Açiklamasi Asker Kaçaklari Polise Saldirdi

Küçükçekmece’de yapilan uygulamada süphe üzerine durdurulan sahislar, polise zorluk çikartarak direnmeye baslayinca ortalik karisti. Sahislardan biri polisi burnuna yumruk atarak yaralarken digeri ise memura sarjörle saldirdi. Gözaltina alinan 4 süpheliden ikisinin asker kaçagi oldugu ve araçta da bir miktar esrar ele geçirildigi ortaya çikti. Yasananlar ise kameralara yansirken, sahislarin “uyusturucu madde kullanmak” suçundan toplamda 9 adet suç kaydi oldugu ortaya çikti.

Istanbul'da Polise Direnen Süphelilerle Arbede Kamerada Açiklamasi Asker Kaçaklari Polise Saldirdi
Olay, dün ögle saatlerinde Küçükçekmece Istiklal Caddesi üzerinde meydana meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Önleyici Hizmetler Sube Müdürlügüne bagli motorize polis timi, cadde üzerinde uygulama yapmaya basladi.

Bu sirada polis ekibi, süphe üzerine 14 KJ 146 plakali hafif ticari araci durdurdu. Araçtan inmeleri sonrasinda üst aramalari yapilacagi esnada polise direnmeye baslayan sahislardan B.G., polis memuru S.A.’yi burnuna yumruk atarak yaraladi. Diger sahis C.K. da polis memuru O.B.’nin belindeki sarjörü alarak ona vurmaya baslayinca ortalik karisti.

Polisin burnuna yumruk atip sarjörüyle saldirdilar

Polis ekiplerinin müdahalesi sonucu B.G. ve C.K. ile birlikte U.K. ve S.G., kelepçelenerek etkisiz hale getirildi.

Ardindan araç içerisinde yapilan aramada bir miktar tütüne karistirilmis esrar maddesi ele geçirildi. Aramalarin ardindan hastanede saglik kontrolünden geçirilen 4 sahis, emniyete götürüldü. Emniyette “görevli memuru mukavemet” ve “uyusturucu madde kullanmak” suçundan adli islem yapildi. Emniyette “uyusturucu madde kullanmak” suçlarindan toplamda 9 adet suç kaydi olan sahislardan ikisinin asker kaçagi oldugu ortaya çikti.
Kaynak: İHA