Engellilere Kapilarini Açan Fakülte

Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafindan 10-16 Mayis Engelliler Haftasi kapsaminda Panel ve Poster sergisi düzenlendi.

Engellilere Kapilarini Açan Fakülte
Nene Hatun Kültür Merkezinde gerçeklestirilen panel, bir dakikalik saygi durusu ve ardindan Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

“Engelsiz Bir Dünya Için El Ele” konulu panele; Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Necip Fazil Kishali, Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Muharrem Alparslan Kurudirek, ögretim üyeleri, idari personeller ve ögrenciler katildi.

Panel öncesi Spor Bilimleri Fakültesi ögrencileri tarafindan mini bir konser düzenlendi.

Konserin ardindan “Engelsiz Bir Dünya Için El Ele” konulu panel kapsaminda; Hemsirelik Fakültesi ögretim üyesi Prof. Dr. Fatma Güdücü “Saglikta engelsiz Bir Dünya” baslikli sunumu, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ögretim üyesi Prof. Dr. Necati Utlu “Egitimde Engelsiz Bir Dünya” baslikli sunumu, Spor Bilimleri Fakültesi ögretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Sirinkan “Sporda Engelsiz Bir Dünya” baslikli sunumu, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ögretim üyesi Doç. Dr. Gülsah Yildiz Deniz “Engelsiz Bir Dünya Için Engel Sizsiniz” baslikli sunumu, Spor Bilimleri Fakültesi ögretim görevlisi Rifat Nazim Saraçoglu “Basin ve Yayinda Engelsiz Bir Dünya” baslikli sunumu, Spor Bilimleri Fakültesi ögretim görevlisi Zübeyr Cinisli “Sanatta Engelsiz Bir Dünya” baslikli sunumu ve Spor Bilimleri Fakültesi ögretim görevlisi Murat Ali Bindesen “Kültürde Engelsiz Bir Dünya” baslikli sunumu gerçeklestirdi. Yapilan sunumlar sonunda soru-cevap etkinligi yapildi.

Panelin moderatörlügünü Spor Bilimleri Fakültesi ögretim üyesi Doç. Dr. Sertaç Ercis yapti.
Kaynak: İHA