Bursa Fashion Week 2024'Te 20 Isim Finalde

Her yil genç tasarimcilari desteklemek amaciyla düzenlenen Bursa Fashion Week kapsamindaki tasarim yarismasinin finalistleri belli oldu.

Bursa Fashion Week 2024'Te 20 Isim Finalde
7’ncisi düzenlenen Bursa Fashion Week Tasarim Yarismasi’nin finalistleri belirlendi. 195 basvurunun yapildigi yarismada 20 isim finale adini yazdirdi. Finalistleri belirleyen jürinin baskanligini ünlü moda tasarimcisi Erol Albayrak üstlendi. Jüri üyeleri arasinda modaci ve is insani Yasariye Dogan, sanayici Mustafa Barutcuoglu, modaci Faruk Saraç, sanatçi Eda Erdogan ve akademisyen Filiz Dursun gibi isimler de yer aldi.

Ekim ayinda ödül için yarisacaklar

Ekim ayinda gerçeklesecek olan defilede finale kalan isimlerden üçer adet tasarim hazirlamasi bekleniyor. Sahne direktörü Asil Çagil yönetiminde gerçeklestirilecek final defilesine katilim hakki kazanan isimler arasinda Istanbul Beykent Üniversitesi ögrencisi Çagla Altunbas da yerini aldi. Finale kalan diger isimler ise su sekilde:

“Çigdem Erol, Evgenia Sortullu, Beyza Tatar, Kader Aydin, Sevinj Moazzenzaden, Dilek Bozkurt, Kübra Nur Temürkiran, Seyma Arslan, Tugçe Usta, Nisanur Çakir, Melike Dilekçi, Yagmur Yildiz, Rümeysa Çinar, Leyla Erdogan, Hilal Kaynak, Meryem Tasçi, Zeynep Saglam, Rabia Çaglayan, Fatma Demir”
Kaynak: İHA