Motosiklet Kazasinda Hayatini Kaybeden Iki Arkadastan Son Bakis

Denizli’de seyir halindeki motosikletin sollama yaptigi esnada önüne çikan otomobile çarpmasi sonucu meydana gelen kazada hayatini kaybeden iki gençten geriye anilari kaldi. Son yolculuklarina yan yana ugurlanan iki arkadasin ‘son bakis’ notuyla paylasilan videosu duygusal anlar yasatti.

Motosiklet Kazasinda Hayatini Kaybeden Iki Arkadastan Son Bakis
Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi Acipayam Bulvari’nda meydana gelen kazada; Zekeriya Akhan (21) yönetimindeki 34 VG 8057 motosiklet, bulvar üzerinde ilerlerken ayni yöne seyir halinde olan midibüsü geçmek istedi. Sollama yapan genç sürücünün kullandigi motosiklet, önüne çikan otomobile arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yaninda yolcu konumunda bulunan arkadasi Rahman Çabuk yola savruldu. Saglik ekiplerinin ilk müdahalede bulundugu iki genç, ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Durumlari agir olan Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk, hastanede doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilmadi. Gezinti için çiktiklari motosiklet kazasinda hayatlarini kaybeden Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk’un cenazeleri, Güzelyurt Mahalle Mezarliginda yan yana kazilan kabirlerde dualarla son yolculuklarina ugurlandi.

Çok iyi arkadas olan Zekeriya Akhan ve Rahman Çabuk’un arkadaslari tarafindan sosyal medyada ‘son bakis’ notuyla paylasilan videosu duygusal anlar yasanmasina neden oldu. Kaza yaptiklari motosikletle Çameli ilçesine giderlerken baska bir sürücü tarafindan cep telefonu kamerasiyla kayda alinan görüntülerde, iki arkadasin kendilerini çeken sürücüyü fark ettikleri ve ona dogru bakarak selamlastiklari anlar yer aldi.
Kaynak: İHA