Kariyer Günü Etkinligi 67 Basarili Ismin Katilimi Ile Gerçeklesti

Kdz.Eregli Anadolu Lisesi Kariyer Günü etkinligi farkli mesleklerden 67 basarili ismin katilimi ile gerçeklesti.

Kariyer Günü Etkinligi 67 Basarili Ismin Katilimi Ile Gerçeklesti
Karadeniz Eregli’nin köklü egitim kurumlarindan Kdz.Eregli Anadolu Lisesi’nin (KEAL) geleneksel olarak her yil düzenledigi Kariyer Günü programi, bu yilda devam etti. 32 ayri salonda 3 ayri oturum halinde süren etkinlikte, çogunlugu KEAL mezunu 67 basarili isim, ögrencilere meslekleri hakkinda bilgiler verirken kendilerine yöneltilen sorulari yanitladi.

Etkinlikte Avukatlik, Çevre Mühendisligi, Gida Mühendisligi, Makine Mühendisligi, Podoloji, Kamu Yönetimi, Insaat Mühendisligi, Gemi Makineleri Isletme Mühendisligi, Yazilim Mühendisligi, Dil ve Konusma Terapistligi, Peyzaj Mimarligi, Diyetisyen, Metalürji ve Malzeme Mühendisligi, Jeoloji Mühendisligi, Ebelik, Gazetecilik, Elektrik Mühendisligi, Endüstri Mühendisligi, Dis Hekimligi, Eczacilik, Kontrol ve Otomasyon Mühendisligi, Maden Mühendisligi, Mekatronik Mühendisligi, Mimarlik, Is Sagligi ve Güvenligi Uzmani, Veterinerlik, Sehir ve Bölge Planlamaciligi gibi çok sayida meslek daliyla ilgili ögrencilere bilgiler verildi.

96 oturumun gerçeklestigi etkinligin sonunda katilimcilara hediye takdim edilirken, birlikte bir hatira fotografi da çekildi.
Kaynak: İHA