Istanbul Üç Uluslararasi Kongre Daha Kazandi

ITO Baskani Sekib Avdagiç, “Bu hafta basi Washington’da bulunan ekibimiz 2 bin katilimci beklenen ABD Ulusal Emlakçilar Birligi (National Association of Realtors-NAR) 2025 yili kongresini Istanbul’a kazandirdi” dedi.

Istanbul Üç Uluslararasi Kongre Daha Kazandi


Istanbul Ticaret Odasi (ITO) Baskani Sekib Avdagiç, ABD Ulusal Emlakçilar Birligi’nin (National Association of Realtors-NAR) 2025 yili kongresinin Istanbul’da yapilmasina karar verildigini açikladi.



Avdagiç, yaptigi yazili açiklamada, Istanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun (ICVB) Istanbul’da genis davetli grubuna sahip kongrelerin yapilmasi için çalismalarini hizlandirdigini kaydetti.



ICVB’nin yeni bir çalismasinin basariyla neticelendigini belirten Avdagiç, “Bu hafta basi Washington’da bulunan ekibimiz, 2.000 katilimci beklenen ABD Ulusal Emlakçilar Birligi (National Association of Realtors-NAR) 2025 yili kongresini Istanbul’a kazandirdi. NAR, 1.5 milyondan fazla üyesi ve 1.200’e yakin dernek paydasi ile küresel gayrimenkul sektörüne yön veren önemli teskilatlardan biri. Ev sahipligini de bu konuda büyük emekleri geçen Gayrimenkul Hizmetleri Komitemiz ile is birligi içerisinde yürütecegiz. Böylece Türk emlakçilik sektörünün dünyaya açilmasina ciddi katki verecegiz. Ayrica gayrimenkul sektöründeki küresel pazar payimizin artmasina da katki saglayacagiz” degerlendirmesinde bulundu.

ICCA’nin Akdeniz Bölge Toplantisi Istanbul’da yapilacak

ITO ve ICVB Baskani Sekib Avdagiç, Istanbul’da gerçeklestirilecek ikinci önemli zirvenin de Uluslararasi Kongre ve Toplantilar Birligi’nin (ICCA) Akdeniz Bölge Toplantisi oldugunu duyurdu. Avdagiç, söyle devam etti: “Kongre ve toplanti sektörünün uluslararasi alandaki en önemli kurulusu olan Uluslararasi Kongre ve Toplantilar Birligi’nin (ICCA) Akdeniz Bölge Toplantisini 2-4 Haziran 2024 tarihleri arasinda Istanbul’da yapiyoruz. Ev sahibi Istanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu olarak biziz. Biliyorsunuz, turizmin kalbi Akdeniz’dir, bu etkinlik sayesinde Akdeniz’in kalbi de Istanbul olacak.”

Avdagiç, Istanbul’un ayrica 2025’te Birlesmis Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) ile turizm sektörü için önemli bir toplantiya ev sahipligi yapacagini da belirtti.

Avdagiç, “Bu toplanti vesilesiyle dünyanin dört bir yanindaki turizm ve havacilik sektörü profesyonellerini Istanbul’da agirlayacagiz” dedi.

Kaynak: İHA