Hem Kaynastilar, Hem Egitim Aldilar Hem De Bayramlarini Kutladilar

Aydin’da yaklasik 45 yildir faaliyetlerini sürdüren ve faaliyetlerinin yani sira ihracatiyla dünyanin sayili firmalari arasinda yer alan OKT Trailer firmasinda Isçi Bayrami etkinlikleri yaklasik 1 hafta sürdü. OKT’de çalisan isçiler için firma tarafindan tertip edilen program çerçevesinde doyasiya eglendi. 5 gün süren programda düzenlenen yarismalarda dereceye giren isçiler de çesitli hediyelerle ödüllendirildi.

Hem Kaynastilar, Hem Egitim Aldilar Hem De Bayramlarini Kutladilar
OKT Trailer’de çalisan çaycisindan mühendisine genel müdüründen mühendisine kadar yaklasik 500 kisi 5 gün süren 1 Mayis etkinlikleri çerçevesinde her gün saat 11:00 ile 14:00 arasinda fabrikanin etkinlik alaninda toplanip eglendi. Piknik havasinda geçen programlarda bir yandan çalisanlara çesitli egitimler verilirken diger yandan da çalisanlar adeta yilin yorgunlugunu atti.

Bu yil 23 Nisan 01 Mayis arasinda gerçeklestirilen etkinligin dolu dolu geçtigini belirten çalisanlar fabrika yöneticilerine ve Kurum Müdürü Hakan Maras’a tesekkür ettiler. Kurum olarak 10 yili askin süredir Isçi Bayramini dolu dolu kutladiklarini belirten OKT Trailer Yönetim Kurulu Baskani Gökhan Maras, “Son 4 yildir ‘Güven’le Sevgi nOKTasi’ projesi kapsaminda gerçek anlamda farklilik katan bir o kadar da keyifli güzel çalismalar yapildi. Emegi geçen herkese ve özellikle bu projeyi sahiplenen ve katki saglayan çok sevgili çalisma arkadaslarima tesekkür ediyorum. Umuyorum ki OKT Traliler Ailesi ISG farkindaligi anlaminda birlikte daha pek çok, güzel islere imza atacak” diyerek tüm çalisanlarin bayramini kutladi.
Kaynak: İHA