Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Çarsamba Ve Salipazari'nda Üretilen Findik, Bölgenin En Katma Degerli Ürünü'

Çarsamba Ticaret Borsasi (ÇTB) Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz, Çarsamba ve Salipazari’nda üretilen findigin bölgedeki katma degeri en yüksek olan ürün oldugunu söyledi.

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Çarsamba Ve Salipazari'nda Üretilen Findik, Bölgenin En Katma Degerli Ürünü'
ÇTB Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz, yönetim ve meclis kurulu üyeleri, Salipazari Belediye Baskani Refaettin Karaca’yi ziyaret etti. Karaca’ya gerçeklestirilen hayirli olsun ziyaretinde Baskan Yilmaz, Çarsamba Ticaret Borsasi’nin gerçeklestirdigi çalismalar hakkinda bilgi verdi. Çarsamba ve Salipazari’nda üretilen findigin bölgeye en çok katma deger saglayan ürünü oldugunu belirten Baskan Yilmaz, Belediye ile tarimsal isbirlikleri içerisinde çalismalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarini ifade etti.

Çarsamba ve Salipazari ilçelerinin ortak gündem maddelerinin konu edildigi ziyarette Baskan Karaca, Samsun ekonomisinde Çarsamba’nin önemli rol aldigini vurgulayarak, Salipazari ve Çarsamba için yapilacak ekonomik yatirimlarin ovanin verimli arazilerini degerlendirmek için büyük bir firsat olusturacagini isaret etti. Belediye’nin yeni dönemde gerçeklestirecegi etkinliklere borsa yönetimini de davet eden Karaca, Baskan Yilmaz’a yapilabilecek isbirliklerine her zaman açik olduklarini söyledi.



Ziyarete, ayrica Meclis Baskani Haci Toraman, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sevket Zeren, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Genel Sekreter Sercan Yasar, Meclis Üyeleri Hüseyin Isik ve Mehmet Çaliskan ve Kurucu Meclis Baskani Nurettin Öztekin istirak etti.

Refaettin Karaca, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi. Çarsamba Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Kazim Yilmaz ise, misafirperverliklerinden dolayi Karaca’ya tesekkür ederek çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA