Fatih'te Sokak Ortasinda Tek Yumrukla Gasp Kamerada

Fatih Laleli’de sokak ortasinda yürüyen bir kisi arkasindan yakinlasan 2 kisi tarafindan gasp edildi. Tek yumrukla bayilttigi adamin çantasini gasp eden sahislar olay yerinden kosarak uzaklasti. Yasanan korku dolu o anlar güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Fatih'te Sokak Ortasinda Tek Yumrukla Gasp Kamerada
Olay, 25 Nisan’da saat 09.30 siralarinda Fatih Laleli’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde yürüyen sirtinda çanta takili olan bir genci, 2 süpheli takibe aldi. Süphelilerden biri, gence arkasindan yaklasarak yumruk atti. Tek yumrukla yere düsen gencin sirtindaki çantayi da diger süpheli çikardi. Çantayi çalan süpheliler, olay yerinden kosarak uzaklasti. Çantasi gasp edilen genç ise süphelilerin arkasindan bakakaldi. Sokakta bulunan insanlarda yasanan gasp sonucunda soke olurken, çantasi çalinan genç sokakta bulunan diger vatandaslarin yardimiyla ayaga kalkti.

Sabah saatlerinde yasanan gasp olayi ise bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntüde, genci takip eden süphelilerden birinin yumruk attigi ve diger süphelinin de sirtindan çantayi çikararak gasp ettikleri görülüyor.
Kaynak: İHA