Birlikte Yasadigi Kadini Öldürüp Kuyuya Atti

Manisa’nin Alasehir ilçesinde birlikte yasadigi kadini av tüfegiyle öldürüp kuyuya atan sahis, ardindan kendi kafasina ates etti. Agir yaralanan sahis tedavi altina alindi.

Birlikte Yasadigi Kadini Öldürüp Kuyuya Atti
Edinilen bilgiye göre, Alasehir’in Çaglayan Mahallesi’nde çiftçilik yaparak geçimini saglayan ve Sarigöl ilçesinde ikamet eden, esiyle bosanma asamasindaki 2 çocuk annesi Gözde Yilmaz (27), bir yildir birlikte yasadigi S.Y. (33) ile, kendisine ait 45 AIR 828 plakali otomobiliyle Alkan Mahallesi Ahlat mevkiinde bulunan baga geldi. Aralarinda çikan tartisma sonucunda S.Y., otomobilde bulunan av tüfegiyle Gözde Yilmaz’i bir el ates ederek öldürüp cesedini 3 metre derinligindeki su dolu kuyuya atti. Sahis ardindan kendi kafasina da bir el ates ederek intihar girisiminde bulundu.

Silah sesini duyanlar 112 acil ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil ekipleri ve jandarma korkunç manzara ile karsilasti. Gözde Yilmaz’in kuyuda olan cenazesini itfaiye ekipleri çikarirken, suç aleti tüfek ve otomobile jandarma tarafindan el konuldu. Olayda agir yaralanan S.Y. önce Alasehir Devlet Hastanesi’nde ardindan da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesinde tedavi altina alindi. Durumu agir olan S.T.’nin tedavisine devam edilirken olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatildi.

Gözde Yilmaz’in bosanma asamasindaki esinden 2 ve 6 yasinda iki çocugu oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA