Kent Sakinleri Komsu Sahnesi'nde Bir Araya Geldi

Muratpasa Belediyesi, mavi ve yesilin bulustugu, dogal güzelligi ile kent sakinlerinin essiz manzarali noktalarindan Ziya Gökalp Parki’nda ‘Komsu Sahne’ kurdu. Dinleyicilerin kamp sandalyeleri ve minderlere oturarak takip ettigi konserde keyifli dakikalar yasandi.

Kent Sakinleri Komsu Sahnesi'nde Bir Araya Geldi
Muratpasa Belediyesi havalarin isinmasiyla kendini disari atan kent sakinlerinin haftasonunu aileleri ile birlikte eglenceli vakit geçirmelerini saglamak için Komsu Sahne’yi dinleyicilerle bulusturdu. Metehan Çiçek ve Cosmos Orkestrasi’nin sahne aldigi konserde çok sayida aile yer aldi. Sabahin erken saatlerinde ailecek pazar kahvaltisi yaptiklarini söyleyen Berna Akmese konser olacagini ögrenmeleri üzerine ailecek katilmak için beklediklerini dile getirdi.

Konser yakindan takip eden solistin annesi Belma çiçek ise “Çok güzel bir konsept, çok güzel bir konser olduguna inaniyorum. Öncelikle Muratpasa Belediyesi’ne çok tesekkür ediyoruz böyle güzel bir etkinligi bizimle paylastigi için. Çok güzel bir pazar günü yasiyoruz. Bunun devamini bekliyoruz. Oglumu böyle bir etkinlikte gördügüm için çok mutluyum” diye konustu.

Komsu Sahnesi’nin bir sonraki adresi ise Prof. Dr. Erdal Inönü Kent Parki olacak. Metehan Çiçek ve Cosmos Orkestrasi’nin sahne alacagi etkinlik 12 Mayis’da gerçeklesecek.
Kaynak: İHA