ISKUR Müdürü Sariçam Is Birligi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Karabük ISKUR Il Müdürü Ferhat Sariçam, istihdama katki sunmak ve destekleri yerinde anlatmak amaciyla ziyaretlerini sürdürüyor.

ISKUR Müdürü Sariçam Is Birligi Ziyaretlerini Sürdürüyor
Yenice ilçesinde gerçeklestirdigi ziyarette is gücü piyasasina yönelik tesvik ve desteklerin paylasilmasi amaciyla is arayan ve isveren arasinda köprü vazifesi gören ISKUR ile is birliginin artirilmasi için istisarelerde bulunan Sariçam, istihdami arttirmaya ve korumaya yönelik verilen tesvikler hakkinda ilgili firma sahiplerine bilgilendirmelerde bulundu.

Firmalarin üretim süreçleri ve istihdam olanaklari hakkinda da bilgi alan Sariçam, “Ilk ilçe ziyaretimizi Eskipazarimiza ve orada faaliyet gösteren firmalara yaptik. Simdi Karabükümüze ekonomik gelisimine katki saglayan Yenicemize ve burada faaliyet gösteren isletmeleri yerinde ziyaret ederek yapalim dedik. Programlarimiz çerçevesinde tüm ilçe ve isverenlerimizi ziyaret edecegiz” dedi.

“ISKUR olarak biz sahada olmayi önemsiyoruz” diyen Sariçam, “Gittigimiz yerlerde de istisare yapiyoruz. Isgücü piyasasini hareketlendirme adina, kurumumuz hizmetlerini daha etkin ve verimli yürütme adina çalismalarda bulunuyoruz. Bu çerçevede ISKUR olarak ise yerlestirme hizmetlerimizi, aktif isgücü programlarimizi ve isbasi egitim programlarimiz anlatiyoruz. Bu sayede isverenlerimizin ihtiyaç duydugu isgücüne gerçek ve dogru issiz vatandaslarimizi bizden talebi olan islere yerlestirmeye çalisiyoruz. Ziyaretlerimiz çerçevesinde kurum ve ilgileri arasinda insallah isgücü açisindan daha hareketli bir iliski ve iletisim kanallarini daha etkin ve verimli konuma getirmeye, ilimiz açisindan oldukça önemli görüyoruz ve önemsiyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA