Dag Bisikletçilerinin Mücadelesi Nefes Kesti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 133 milli ve yabanci sporcu Uluslararasi Dag Bisikleti Turnuvasi’nda pedal çevirdi. Nefes kesen mücadelede dereceye giren sporcular ödüllerine kavustu.

Dag Bisikletçilerinin Mücadelesi Nefes Kesti
Gebze Belediyesi’nin ev sahipliginde, ilk kez geçtigimiz yil gerçeklestirilen ve sporseverlerin yogun ilgi gösterdigi Uluslararasi Dag Bisikleti Turnuvasi bu yil ikinci kez düzenlendi.

Yarismaya, 10 farkli sehirden 55’i uluslararasi kategoride olmak üzere toplam 133 sporcu katildi.

Turnuvayi izleyen Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, "Geçtigimiz yil ilk defa yapmaya karar verdigimizde, ’Acaba yaparsak karsilik bulur mu, parkurumuz begenilir mi?’ diye kaygiyla yola çiktigimiz müsabakamiz, güzel sekilde nihayetlendi. Sporcularimiz kusursuz parkur çikardigimizi ifade etti.

Bizler de altyapimizi saglama aldiktan sonra bugün geleneksel hale getirmeye çalistigimiz uluslararasi dag bisikleti müsabakamizi ikinci kez düzenledik. Her yil gelistirerek sürdürmeyi hedefliyoruz. Bugün 133 sporcu ile düzenledigimiz müsabakamizi her yil artirarak devam etmeyi ümit ediyoruz. Müsabakamiza katilan tüm sporcularimiza ve sporseverlerimize tesekkür ediyorum" dedi.

Konusmalarin ardindan dereceye giren sporculara Baskan Büyükgöz ve protokol üyeleri tarafindan ödülleri takdim edildi.
Kaynak: İHA