Çarsambalilar Dernegi'nden Baskanlara Is Birligi Mesaji

Çarsambalilar Yardimlasma ve Haberlesme Dernegi Baskani Hüseyin Avni Özdemir, Ilkadim ve Çarsamba ilçelerinde belediye ile is birligi içerisinde çalismalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarini ifade etti.

Çarsambalilar Dernegi'nden Baskanlara Is Birligi Mesaji
Dernek Baskani Hüseyin Avni Özdemir ile yönetim ve denetim kurulu üyeleri, Çarsamba Belediye Baskani Hüseyin Dündar ve Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz’i ziyaret etti. Özdemir, Baskan Dündar’a yapilan ziyarette yaptigi konusmada, yeni projeler ortaya koymanin ve Çarsamba’da uyum içerisinde çalismanin, ilçenin gelismesi için her zaman gerekli oldugunu vurguladi.

Özdemir ayrica, "Ilçemizin kentlesmesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artmasi adina Çarsamba’nin önde gelen STK’lari olarak belediyemiz ile is birligi içerisinde çalismalar yürütmekten memnuniyet duyariz" dedi.

Çarsamba’nin gündem konularinin ele alindigi ziyarette Özdemir, Dündar’a yönetim kurulu ve dernek üyelerinin gündemlerinde yer alan konulari aktardi.

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz’a gerçeklestirilen hayirli olsun ziyaretinde Baskan Özdemir, Baskan Kurnaz’a Samsun Çarsambalilar Dernegi’nin Samsun ve Ilkadim’da yürüttügü çalismalar ve etkinlikler hakkinda bilgi vererek, belediye ile is birligi içerisinde çalismalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarini ifade etti.

Belediye Baskanlari Dündar ve Kurnaz, ziyaretten duyduklari memnuniyeti ifade ederken, Baskan Hüseyin Avni Özdemir, Dündar ve Kurnaz’a hayirli olsun dileklerini ileterek Çarsamba ve Ilkadim’da gerçeklestirilecek çalismalarda basarilar diledi.
Kaynak: İHA