ANTGIAD'dan 'Hizli Is Birligi Tanismasi'

Antalya Genç Is Insanlari Dernegi (ANTGIAD), üyeleri arasinda ticari is birliklerini güçlendirmek içi Speed Networking adli "Hizli Is Birligi Tanismasi" etkinligi düzenledi.

ANTGIAD'dan 'Hizli Is Birligi Tanismasi'
ANTGIAD üyeleri arasinda is birliklerini güçlendirmek ve is aglarini genisletmek amaciyla düzenlenen etkinlige ANTGIAD üyeleri ve davetliler yogun ilgi gösterdi. Etkinlik baslangicinda bir konusma yapan ANTGIAD Baskani Ercan Yavas katilimcilara hitaben, “Bugün burada, yeni is birliklerimize ilk kivilcimi olusturmak ve ANTGIAD ailemizin daha da güçlenmesi için bir araya geldik” dedi.

Baskan Yavas, ANTGIAD ailesi olarak üyelerin birbirini tanimasi ve karsilikli isbirlikleri gelistirmesi için bu tür etkinlikleri düzenlemekten büyük mutluluk duyduklarini ifade etti.

Etkinlikte is dünyasindaki basarinin sadece bilgi ve yetenekle degil, ayni zamanda dogru baglantilarla da ilgili oldugu vurgulandi. Katilimcilara, etkinligin is aglarini genisletme ve yeni firsatlar kesfetme platformu saglayacagi belirtildi.

ANTGIAD Baskani Ercan Yavas ayrica, insan iliskilerinin ticaretteki önemini vurgulayarak, “En degerli varliklarimizdan birisi insan iliskileridir. Ticaret için finansal sermaye ne kadar önemliyse, insan sermayesi de o kadar kiymetlidir” seklinde konustu.

Katilimcilar, etkinlik boyunca samimi ve degerli baglantilar kurarak birlikte neler basarabileceklerini kesfetme firsati buldu.

Etkinlik, ANTGIAD’in üyeleri arasinda isbirliklerini tesvik etme ve is dünyasindaki basariyi destekleme misyonu dogrultusunda düzenlendi.

ANTGIAD Speed Networking etkinligi, is dünyasindaki güçlü ve etkili baglantilarin olusturulmasina katki saglayacak.

"Speed Networking"; ayni ya da farkli sektörlerden birçok profesyonel ve girisimcinin bir araya gelerek yeni is potansiyellerinin olusturulmasi için öncü olmalari, olusturduklari kartvizit trafigiyle is aglarini genisletebilmeleri esasina dayali etkinlikler, organizasyonlar olarak tanimlaniyor.
Kaynak: İHA