Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Hep Birlikte En Güzel Hizmeti Isparta'ya Ulastiracagiz'

Isparta Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Ali Ertugrul ve 25. Dönem Il Genel Meclisi üyeleri, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’i ziyaret etti. Baskan Basdegirmen, "Hiç kimsenin yakasinda seçildigi partinin rozeti yok. Herkes tek fikir, tek düsünce amaç sadece Isparta. Bu düsünceyle güzel hizmeti hep beraber Isparta’miza ulastiracagiz” dedi.

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Hep Birlikte En Güzel Hizmeti Isparta'ya Ulastiracagiz'
Isparta Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Ali Ertugrul ve 25. Dönem Il Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’i ziyaret etti. Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Ali Ertugrul yeniden göreve seçilen Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ve ekibini tebrik etti. Ertugrul, 2024-2029 döneminin Isparta için çok güzel hizmetlerin gerçeklestigi bir dönem olmasi temennisinde bulunarak, "Hep beraber bizlerde il genel meclisi olarak memleketimize hizmet etme noktasinda sizlerle birlikte is birligi içerisinde çalismak için haziriz. Bizler de güzel bir uyum içerisinde komisyon seçimlerimizi oy birligiyle tamamladik. Iyi bir çalisma dönemi geçirecegimize inaniyorum. Önümüzdeki sürecin hepimize hayirli olmasini temenni ediyorum, sizleri tebrik ediyor ve basarilar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duydugu memnuniyetini ifade eden ve karsilikli is birligi mesaji veren Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, “Allah bizlere hep beraber güzel hizmetler etmeyi nasip etsin” dedi.

Baskan Basdegirmen konusmasini söyle sürdürdü:

“Isparta’mizin geneline hizmet etmek için el birligi, güç birligi içerisinde bu hizmeti hep beraber yapacagiz. Vatandasimizin bize vermis oldugu oylarin ne kadar degerli oldugunun bilincindeyiz. Görüyorum ki hiç kimsenin yakasinda seçildigi partinin rozeti yok. Herkes tek fikir, tek düsünce amaç sadece Isparta. Bu düsünceyle güzel hizmeti hep beraber Isparta’miza ulastiracagiz. Devletin imkanlarini devletin insanina dogrudan verirken tereddüt etmeden, dogru ve dürüst bir sekilde hizmet edebilmemiz lazim. Hiçbir köyümüzde belde ve ilçelerimizde bizden talep edilen hizmetleri kulak arkasi yapmadik. Gücümüzün yettigi kadar sizlerin il özel idaresiyle verdigi hizmetlerden kalan kisimlari destek olmaya çalistik. Hiçbir zaman sizin yetkinizi asmadan yetki karmasasi olusturmadan acil bir durum varsa, okulunda, camisinde, tuvaletinde, meydaninda, mezarliginda veya vatandasin yanan bir evinde, engelli vatandasin bir ihtiyacinda biz de oralarda olduk. Bundan sonra da sizlerle beraber olmaya devam edecegiz. Hiçbir zaman kendimizi sizden fazla sizden büyük görerek degil, sizin yardimciniz olarak hizmet ettik ve bu dönemde de sizlerle beraber hiçbir parti, hiçbir sahsiyet, kimlik farki seyler ayristirmadan hizmetimize devam edecegiz. Bize ihtiyaci olan kim varsa biz orada olacagiz. Kimseyi çaresiz birakmayacagiz. Hiçbir siyasi görüs düsünmeden tüm insanlarimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Isparta Belediyesiyle olan is birliginizden dolayi sizlere tesekkür ediyorum. Rabbim yardimcimiz olsun, güzel hizmetler yapmayi nasip etsin. 5 yil boyunca birlik, beraberlik içerisinde sonuca ulasmayi ve hayir dualari alarak hizmet edebilmeyi nasip etsin.”

Bulusmanin ardindan Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Ali Ertugrul tarafindan Baskan Basdegirmen’e ‘Besmele’ tablosu hediye edildi.
Kaynak: İHA