Esenyurt'ta Kayan Kamyon 11 Araca Çarpip, Pideci Dükkanina Girdi

Esenyurt’ta park halindeyken yokus asagi kayan kamyon, 11 araca çarptiktan sonra pideci dükkanina girdi. Ölen ya da yaralananin olmadigi kaza güvenlik kamerasina yansidi.

Esenyurt'ta Kayan Kamyon 11 Araca Çarpip, Pideci Dükkanina Girdi
Olay, saat 18.40 siralarinda Esenyurt Mehterçesme Mahallesi 1953. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Halil Imat 34 NOF 10 plakali kamyonu sokak üzerinde park etti. Imat indikten birkaç saniye sonra kamyon yokus asagi kaymaya basladi.

Seyir halindeki 4, park halindeki 7 araca çarpan kamyon, sokak üzerindeki pideci dükkanina girdi. Araçlarda ve dükkanda hasar meydana gelirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadi. Ihbar üzerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri olay yerine sevk edildi. Kaza sebebiyle sokakta trafik bir süreligine polis ekiplerince kontrollü sekilde verildi.

Hasar gören araçlar ve dükkana giren kamyon çekici ile olay yerinden kaldirilirken, polis ekipleri inceleme baslatti. Yasanan kaza çevredeki is yerlerinin güvenlik kamerasina da yansidi.

Kamyon sürücüsü Halil Imat, “Arabayi park ettim, bir anda el freni bosaldi. Araçta bir arkadasimin malzemesi vardi. Onu indirirken el freni bosalinca olan oldu. Araç yüklü degildi. Daha önce böyle bir sey yasamadim. Bende bir sey yok, ufak tefek siyrik var” dedi.

Kaynak: İHA