Oglunun Telefonundan Mesaj Atip Kapiyi Açtirdiktan Sonra Esini Öldürmüs

Ankara’da bosanma asamasindaki esi tarafindan 15 Nisan’da biçaklanarak öldürülen kadinin, kocasi tarafindan tuzaga düsürüldügü ortaya çikti. Oglundan gelen mesajin kocasi tarafindan gönderildiginden habersiz disari çikan talihsiz kadin, gözü dönmüs esi tarafindan defalarca biçaklandi. Olayin basladigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Oglunun Telefonundan Mesaj Atip Kapiyi Açtirdiktan Sonra Esini Öldürmüs
Ankara’da 11 yil önce evlendigi K.C.’den (36) siddet gördügünü iddia eden Yonca Kazan Coskun (32), bosanma davasi açtiktan sonra aile evine döndü. Çiftin 10 ve 7 yasindaki çocuklari ise babalarinda kaldi. 6 aylik uzaklastirma karanin sona ermesinin ardindan K.C., esinin yasadigi apartmanin önüne gitti. K.C., ele geçirdigi oglunun telefonundan Coskun’a “’Anne çok hastayim, okulun bahçesinde seni bekliyorum” yazili mesaj gönderdi. Her seyden habersiz endiseli bir sekilde disariya çikan Coskun, elinde biçakla bekleyen K.C. ile karsilasti. Kaçmaya çalisan Coskun, evinin banyosuna saklandi. Banyo kapisini kiran K.C., saldirdigi esini biçakladi. Coskun, olay yerinde hayatini kaybederken, Kerim Coskun, gelen polis ekiplerine teslim oldu.

Ifadesi ortaya çikti

Yakalanan K.C., savciliktaki ifadesinde, esiyle cinsel konularda sorunlar yasadiklarini, esinin olay günü kendisine hayatinda baska birisi oldugunu söyledigini ve ‘Sen erkek misin, erkeklik görevini yapiyor musun?’ dedigini iddia etti. Saldirgan sahis, sevk edildigi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA