CHP Lideri Özgür Özel, CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'in Cenaze Namazina Katildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel, CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Müdürü Levent Bayraktar’in cenaze namazina katildi.

CHP Lideri Özgür Özel, CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'in Cenaze Namazina Katildi
CHP’de 2010 yilindan bu yana TBMM Grup Müdürlügü yapan ve uzun bir süredir akciger tedavisi gören Levent Bayraktar, 59 yasinda dün hayatini kaybetti. Bayraktar için bugün ögle namazinin ardindan Kocatepe Camii’nde cenaze namazi kilindi. Levent Bayraktar’in esi Eser Bayraktar, kizi Sezin Bayraktar cenaze namazinda taziyeleri kabul ederken CHP Genel Baskani Özgür Özel, CHP’nin eski Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, CHP’li milletvekilleri ve CHP’li yöneticilerde cenaze namazina katildi.

Namaza DEM Parti, Gelecek Partisi, Saadet Partilerinden de katilim saglayanlar oldu.

Özel ve Kiliçdaroglu, cenaze namazi öncesi Bayraktar’in ailesine ve yakinlarina bassagligi diledi. Daha sonra Kemal Kiliçdaroglu ve Özgür Özel yan yana saf tuttu. Cenaze namazini kildiracak hocanin gelmesini bekleyen Kiliçdaroglu ve Özel’in uzun süre aralarinda sohbet ettigi görüntülendi.

Cenaze namazinin kilinmasinin ardindan Kemal Kiliçdaroglu ve Özgür Özel tabutu en önde beraber tasidi. Daha sonra Özgür Özel defnedilmek üzere Karsiya Mezarligina götürülen Bayraktar’in naasinin koyuldugu cenaze arabasina binerek Karsiyaka Mezarligina gitti.
Kaynak: İHA