Iletisim Baskani Altun Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiz Bu Elim Hadiseyle Ilgili Tüm Gelismeleri Yakindan Takip Ediyor'

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun, Antalya’da meydana gelen teleferik kazasiyla ilgili, “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan bu elim hadiseyle ilgili tüm gelismeleri yakindan takip etmekte, konu hakkinda ilgili bakanliklardan ve Valiligimizden anlik bilgi almaktadir” dedi.

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, “Antalya’nin Konyaalti ilçesinde devrilen teleferik diregine çarpan kabininin parçalanmasi sonucunda hayatini kaybeden vatandasimiza Allah’tan rahmet, yaralilara acil sifalar diliyoruz. Kaza sonrasi mahsur kalan 184 vatandasimizin tahliyesi için Içisleri Bakanligimiz yogun bir çalisma yürütmektedir. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan bu elim hadiseyle ilgili tüm gelismeleri yakindan takip etmekte, konu hakkinda ilgili bakanliklardan ve Valiligimizden anlik bilgi almaktadir. Olayla ilgili gerekli sorusturmalar baslatilacak, kaza tüm yönleriyle arastirilacaktir” ifadelerini kullandi.

Vatandaslarin, yasanan bu elim hadise ile ilgili sosyal medyada ortaya atilabilecek dezenformasyon içeren paylasimlara itibar etmemeleri gerektigini belirten Altun, gelismeleri resmi kanallardan takip etmelerinin büyük önem tasidigini ifade etti.

Kaynak: İHA