TBMM Baskani Kurtulmus, Meclis Personeli Ile Iftar Yapti

TBMM Baskani Numan Kurtulmus, “Milletimiz bes yillik süre için kendisini yönetecek olan yöneticilerini seçmis, onlar eliyle kendisine belediye hizmetlerinin gelmesi kararini vermistir. Milletimizin bu kararina herkesin saygi gösterdigini görmek, Türkiye’nin demokratik teamüller bakimindan ne kadar olgun bir demokrasiye sahip oldugunun en güzel isaretlerinden bir tanesidir” dedi.

TBMM personeli ile iftarda bir araya gelen Kurtulmus, yaptigi konusmada Türk milletinin Gazze’nin yaninda oldugunu gösterdigini belirterek, “Dualariyla, yardimlariyla, ellerinde ne varsa oraya ulastirabilmek için milletimiz adeta seferber oldu. Biriktirdikleri ufak harçliklari bir kurusuna dokunmadan Gazze’ye gönderen çocuklari biliyoruz. Ayliklarini, kefen parasi olarak sakladiklarini Gazze’ye gönderen yasli insanlari biliyoruz. Insallah dualari ile birlikte de Müslümanlarin çektigi bu çilelerin sona ermesi ve bu insanlik ayibindan sadece Gazze’de Müslümanlarin degil, bütün insanlarin kurtulmasi için milletimiz gayret sarf ediyor” ifadelerini kullandi.

1950’den sonra Türk milletinin tam demokrasiye kavustugunu aktaran Kurtulmus, “Dün gerçeklestirilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti yerel seçimleriyle ilgili millet sözünü söylemis, demokratik yarisin sonunda seçim sonuçlari Türkiye’nin her yerinde problemsiz sekilde yansimis, milletimiz tercihini yapmistir. Milletimiz bes yillik süre için kendisini yönetecek olan yöneticilerini seçmis, onlar eliyle kendisine belediye hizmetlerinin gelmesi kararini vermistir. Milletimizin bu kararina herkesin saygi gösterdigini görmek, Türkiye’nin demokratik teamüller bakimindan ne kadar olgun bir demokrasiye sahip oldugunun en güzel isaretlerden bir tanesidir” dedi.

Kaynak: İHA