Baskan Çolakbayrakdar, 'Bizim Davamiz, Bu Sehirde Yasayan 7'Den 70'E Herkese Hizmet Edebilmektir'

Kocasinan Belediye Baskani ve Baskan Adayi Ahmet Çolakbayrakdar, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 35,45 oyla yeniden Belediye Baskani seçildi. 31 Mart’ta sözün sahibi milletin kararini verdigine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Sandiga giderek oy kullanan ve iradesini yansitan tüm hemsehrilerime ayri ayri tesekkür ediyor, sükranlarimi sunuyorum. Bu sonucun basta ülkemize, Kayseri’ye ve Kocasinan’a hayirli olmasini diliyorum. Bizim tek davamiz, bu sehirde yasayan 7’den 70’e herkese hizmet edebilmektir” dedi.

Baskan Çolakbayrakdar, 'Bizim Davamiz, Bu Sehirde Yasayan 7'Den 70'E Herkese Hizmet Edebilmektir'
Yeniden Kocasinan Belediye Baskani seçilen Ahmet Çolakbayrakdar, belediye hizmet binasinda çalisanlar tarafindan coskuyla karsilandi. Çalisanlarla sohbet eden Baskan Çolakbayrakdar, Kayseri’ye asik birisi olarak bu sehri çok sevdiklerini ve sehirle bütünleserek hizmet verdiklerini belirtti.

Geçmiste oldugu gibi gelecek 5 yilda Türkiye’nin gözbebegi Kayseri’yi daha iyi hizmetlerle bulusturacaklarinin altini çizen Baskan Çolakbayrakdar, “Öncelikle Rabbimize sonsuz sükürler olsun. Çünkü bir kez daha bu sehre, Kocasinan’a 5 yil daha hizmet etme serefiyle bizleri naim ettigi için. 21 Subat 2015 tarihinde meclisten gelerek basladigim ve 31 Mart 2019 tarihinde halkin nezdine çikarak, Rabbim’ e sükürler olsun bir kez daha bu sehre hizmet etme firsati dogmustu. Bugün geldigimiz noktada geçtigimiz 5 yilin ardindan 31 Mart 2024 tarihinden itibaren de bir 5 yil daha Allah ömür verirse bu sehre hizmet etme firsati dogdu. Bundan dolayi öncelikle Yüce Yaradan’a sükrediyoruz. Çünkü bizim tek bir kaygimiz var. Bu sehre hizmet etmektir. Bizim tek bir davamiz var. Bu sehirde yasayan 7’den 70’e herkese hizmet edebilmektir. Insanligin en sereflisi insana hizmet edendir. Bundan sonrasinda da insallah bir teyzemiz, amcamiz veya büyügümüz; ‘Acaba benim elimde tutan biri olur mu? Bir kap çorba getiren var mi?’ diye bekliyorsa ve biz buna vesile olacaksak, herhalde bu bizim için en büyük kazanimiz bu olacaktir. Gözü yasli biri, bir magdur veya bir aile ‘Acaba bizi görüp de elimden tutar, destek olur mu’ diye biri varsa ve biz ona ulasabileceksek herhalde bizim için en büyük kazanç bundan sonra bu olacaktir. Bütün davamiz bu sekilde geldi ve bundan sonrada devam edecek” diye konustu.

Daha güçlü bir sekilde gelecege emin adimlarla ilerleyeceklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Bugün çok daha güçlüyüz ve bugün dünden daha da güçlüyüz. Bugün çok daha fazlaca dünden birbirimize kenetlenmis, birbirimize sarilmis ve gelecege daha ümitle bakan bir sekildeyiz. Çünkü bu ülkenin ümidi yine biziz. Bu sehrin gelecegi Allah nasip ederse yine biziz. Insanlar diyor ki, ‘Biz size güveniyoruz, biz size inaniyoruz ve yolunuza devam edin ’diyor. Bugüne kadar yaptiklarimizin arkasindan daha fazlasini yapmanin kararliligi içerisindeyiz. Biz, gücümüzü milletten aliyoruz. Biz, gücümüzü, her zaman milletin vermis oldugu kararlarla harekete geçiriyoruz. Bugün de millet kararini vermistir. Herkes bu noktada kararina saygilidir. Kocasinan ve Kayseri için hep beraberce çalismaya, üretmeye devam edecegiz. Biz milletin vermis oldugu yetkiyle millete hizmet etmek için buradayiz. Millet bize ne emanet etmisse gönül rahatligiyla söylüyorum, birini bin etme kaygisiyla çalistik. Sükür Allah’a milletin emanetini birini bin ettik. Daha da artirmak için kaygisiyla yolumuza devam edecegiz. Geçmiste oldugu gibi gelecek 5 yilda Türkiye’mizin göz bebegi bu sehrimizi, daha iyi hizmetlerle bulusturacagimiza inancim tamdir. Durmak yok, yola devam ediyoruz. Rabbim, zor isimizi kolaylastirsin. Bütün mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA