Ahlat'ta Cumhur Ittifaki'ndan Seçim Kutlamasi

Bitlis’in Ahlat ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur Ittifaki Adayi Yavuz Gülmez belediye baskani oldu.

Ahlat'ta Cumhur Ittifaki'ndan Seçim Kutlamasi
Kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Cumhur Ittifaki taraflari ilçe merkezindeki bir alisveris merkezi önünde bir araya geldi. Burada toplanan kalabalik davul zurna esliginde halay çekerek zafer kutlamasi yapti. Ardindan toplanan kalabalik alis veris merkezinin konferans salonuna geçerek burada kutlamalara devam etti. Burada ilk olarak konusan 28. Dönem Bitlis Milletvekili adayi olan Muaz Ergezen, seçimden zaferle çiktiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Ergezen, “Ahlatlilar gerçekten bu ise inanmis hem geçmisine hürmetini ifade etmis hem gelecegine sahip çikmistir Allah hepinizden razi olsun. Bu süreci tamamlanincaya kadar bir çok fitneyi gögsümüze bastik. Hiçbirine cevap vermeden istikametimi koruyarak, insanimizi tümüyle kucaklayarak kardesçe bir fert olarak bu güzel ve mübarek beldenin bir evladi olarak bizlerde bu yarista bu mücadele biz bize yakisani yapmaya çalistik. Artik bundan sonra bizler kiymetli Yavuz baskanimizla bu memleket için gece gündüz demeden canla basla hizmet etmesi için hep birlikte Insallah destek verecegiz, projelerimizi paylasacagiz, en dogru hizmetin en dogru zamanda yerine gelmesi için ona omuz verecegiz. Geçmisin hatalarindan dersler çikartarak gelecegi kucaklayacagiz Insallah. Bu basarida cumhur ittifakinin ortaklari olarak destek bu basarida imza sahibi olan herkese sonsuz tesekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra konusma yapan Ahlat Belediye Baskani Yavuz Gülmez, kazanilan zaferin hayirli olmasini dileyerek, “Rabbim Türkiye yüzyilinin parlayan yildizi Ahlat’i yapabilmek için bizlere güç, kuvvet versin. Makamlar gelip geçicidir. Hakikaten biz de bunun bilincindeyiz. Dolayisiyla makamlar eger gelip geçiciyse süphesiz ki biz de imtihana tabi tutulacagiz. Bunun bilinciyle Ahlat’a hak ettigi hizmetleri getirebilme noktasinda gece gündüz durmadan, yorulmadan gayret etmenin içerisinde olacagiz. Kiymetli Ahlatlilar biliyorsunuz yaklasik iki aydir sahalardaydik. Sizlerle kucaklastik. Sikilmalik tek bir el birakmamak üzere gayret gösterdik. Belki bu noktada sikilmadik bir el birakmis olabiliriz. Onlar da kusura bakmasinlar. Yine bizim gönlümüzdedir, halimizdedir. Akillarindan hiçbir sey geçirmesinler lütfen. Aslinda bir inancin zaferini burada yasiyoruz. En basta biz gençlere örnek olma noktasinda inancin ne demek oldugunu gösterme noktasina bu gayretleri sarf ettik ve yola düstük, yola koyulduk. Bu noktada bize inandiniz, güvendiniz, destek oldunuz ve bugün Allah’in izniyle sizlerin huzurundayiz. Kiymetli Ahlatlilar bu noktada bize çok ciddi destekleri olan kiymetli büyüklerimiz basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve Devlet Bahçeli basta olmak üzere herkese çok tesekkür ediyorum. Seçim dönemleri biraz gergin olabiliyor. Diger rakip arkadaslarimizda da oldugu gibi bizlerde ister istemez gerginlesiyoruz. Dolayisiyla gönlünü kirmis oldugumuz, hakkina geçmis oldugumuz kimler varsa onlardan da haklarini helal etmelerini talep ediyorum. Onlar da yine bizim abimizdir, kardesimizdir, dostumuzdur. Bize ister oy versin, ister oy vermesin onlarin da hizmetinde olmak bizim oyunumuzun borcudur. Bu süreç zarfinda hazirladigimiz 42 tane projemiz var. Sokak sokak, hane hane gezerek planladigimiz, çizdigimiz, hazirladigimiz projelerimiz var. Yarindan itibaren bu projelerimizi hayata geçirmek, Ahlat’i hak ettigi yere getirmek, istihdam sorunu ortadan kaldirmak üzere ciddi gayretler sarf edecegiz. Ahlat’i refahin, huzurun ve kardesligin eskiden oldugu gibi bugün de baskenti yapmak üzere kosturacagiz. Bundan hiç kimsenin süphesi olmasin. Hiçbir zaman gerçeklesecegine inanmadigim seyleri de söylemedim. Dolayisiyla bugün seçim döneminde açikladigimiz projeleri hayata geçirme noktasinda da gayret sarf edecegimizden kimsenin süphesi olmasin” diye konustu.

Kaynak: İHA