Kar Maskesi Ve Silahla Kuyumcuyu Böyle Soydular 8 Saat Geçmeden Yakalandilar

Bursa’da ögle saatlerinde kar maskeli ve ellerindeki silahlarla girdikleri kuyumcudan 3.5 milyon lira degerinde altin çalan soyguncular, 8 saat geçmeden polisin amansiz takibiyle kiskivrak yakalandi. Soygun ani ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Soygunda gasp edilen mücevherler ise eksiksiz olarak ele geçirildi.

Kar Maskesi Ve Silahla Kuyumcuyu Böyle Soydular 8 Saat Geçmeden Yakalandilar
Bursa Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri gün içinde basarili bir operasyona imza atti.

Olay, merkez Yildirim ilçesi Selçukbey Mahallesi Selçukbey Caddesi’nde bulunan bir kuyumcuda ögle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kar maskeli ve eli silahli 2 süpheli, M.M.’ye (55) ait kuyumcu dükkaninin önüne otomobil ile geldi. Bir süre etrafi gözetleyen süpheliler, ellerindeki çantayla birlikte inerek kuyumcuya girdi. Yaklasik 1 dakika gibi kisa bir sürede vitrinde bulunan ve yaklasik degeri 3,5 milyon lira olan altinlari alan süpheliler kayiplara karisti.

Polis tüm güvenlik kameralarini mercek altina aldi

Ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bölgedeki tüm güvenlik kameralarini teker teker inceledi. Polis, kisa sürede süphelilerin kaçtiklari otomobilin plakasini ve süphelilerin kimliklerini tespit etti.

Saklandiklari eve operasyon düzenlendi

Ekipler, süpheli E.Ç. (18) ve Ö.A. (20)’nin merkez Yildirim ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde bir evde saklandiklarini tespit etti. Aksam saatlerinde operasyon için dügmeye basan ekipler, süphelileri, altinlari ve olay aninda kullandiklari silahlari kiskivrak yakaladi.

Sahislardan birinin emniyette suç kaydinin oldugu belirlenirken, onlarca altin bilezik ve diger mücevherler kuyumcuya teslim edildi. Olay ani da saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Asayis Sube Müdürlügü’ne getirilen süphelilerin emniyetteki islemleri sürüyor.
Kaynak: İHA