MHP Genel Baskan Yardimcisi Durmaz Açiklamasi 'Türk Milleti Dogru Karari Verip, 5 Yil Daha Hizmet Edecekleri Seçecektir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, Türk milletinin 14 ve 28 Mayis seçimlerinde oldugu gibi 31 Mart seçimlerinde de dogru karari verecegini söyledi.

MHP Genel Baskan Yardimcisi Durmaz Açiklamasi 'Türk Milleti Dogru Karari Verip, 5 Yil Daha Hizmet Edecekleri Seçecektir'
MHP Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, bir dizi ziyaret ve açilislar için Karabük’e geldi. Ilk olarak Karabük Belediyesini ziyaret eden Durmaz, Belediye Baskani Rafet Vergili ve teskilat mensuplari tarafindan karsilandi. Makam odasindaki görüsmede çalismalar hakkinda Vergili’den bilgi alan Durmaz, daha sonra MHP Il Baskanligi’nin açilis programina katildi.

Burada konusma yapan Durmaz, MHP’nin gücünü mukaddesattan, inançlarindan, ilkelerinden ve Türk milletinden aldigini belirterek, “Türkiye’nin faydasina olmadigina inandigi her hareket karsisinda tek basina da olsa sonuna kadar durur. Türk vatani, Türk milleti ne zaman dara düsse, zor durumda kalsa ülkücüler yükü omuzlamis, hayatlari pahasina devletinin ve milletinin yaninda olmustur. Bu dün de böyleydi, bugün de böyle, yarin da böyle olacaktir. Kimsenin bundan zerre kadar süphesi olmamalidir” dedi.

“Ne mutlu milliyetçi, ülkücü hareket, 55 yildir Türk vataninin sigortasi, tasiyici kolonu, ele geçirilemeyen son kalesi olmustur” diyen Durmaz, “Hamdolsun 55 yildir tuzaklari bozuyoruz. Türkiye karsitlarinin defterlerini dürüyoruz. Türk düsmanlarinin heveslerini kursaklarinda birakiyoruz. Liderimiz, Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin ‘önce ülkem ve milletim’ anlayisiyla siyaset yapiyor, ‘vatani kaybettikten sonra neyin siyasetini yapacagiz’ demeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Partinin hedefinin Türk ve Türkiye Yüzyili hedeflerinin çatisini örmek, gelecek nesillere huzurlu, istikrarli, güvenli, gelismis, temel sorunlarini köklü çözümlerle bulusturmus bir ülkeyi miras birakmak oldugunu aktaran Durmaz, “Alin terinin emege dönüstügü Karabük’te sanli tarihimizin sirtimiza yükledigi sorumlulugun bilinciyle çalisan teskilatimiz ve belediyemizin olmasi bizi ziyadesiyle gururlandirmaktadir. Bu vesileyle Il Baskanimiz Cenk Gediklioglu ve yönetimini partimizin üretken belediyecilik anlayisini layikiyla uygulayan Belediye Baskanimiz Rafet Vergili ve çalisma arkadaslarini, teskilatimizin her bir üyesini tebrik ediyorum” diye konustu.

Durmaz, konusmasini söyle sürdürdü:

“Türk milleti 14 ve 28 Mayis Cumhurbaskanligi ve milletvekili seçimlerinde Cumhuriyetimizin 100. yilina yakisan demokratik olgunluk içerisinde sandiga gitmis ve iradesini ortaya koymustur. Milletimiz verdigi kararla istikrardan taraf olmus, Türkiye Yüzyili’na ‘evet’ demistir. Milli irade gelecegine, kaderine ve milli varligina sahip çikmistir. 31 Mart Mahalli Idareler Seçimi’nde de milletimiz sag duyusu ve ferasetiyle en dogru karari verecek, kendisine 5 yil daha hizmet edecekleri seçecektir.”

Durmaz, programin ardindan Kemal Günes Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA