Hortum Is Yerinin Çatisini Uçurdu, Yolu Kapatti

Antalya’nin Manavgat ilçesinde olusan kisa süreli hortum, mobilya magazasinin ahsap çatisini yola uçurdu. Hortum sirasinda sokakta araç ve insan olmamasi büyük sans olarak degerlendirilirken sokaga uçan çati yolu kapatti. Bahçelievler Mahallesi’nde bir çöp konteynerinin park halindeki araçlara çarparak zarar verme ani, bir is yerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Hortum Is Yerinin Çatisini Uçurdu, Yolu Kapatti
AFAD tarafindan yagmur, firtina ve sel uyarisi yapilan Manavgat’ta beklenen yagmur aksam 20.00 siralarinda kisa süreli olarak gerçeklesirken, 20.30 siralarinda Manavgat ilçe merkezinde kisa süreli hortum olustu. Hortum Aydinevler Mahallesi Sorgun Bulvari üzerinde ANTBIRLIK depolarinin karsisinda bulunan bir mobilya magazasinin ahsap çatisinin sokaga uçmasina neden oldu. Hortum sirasinda sokakta araç ve insan olmamasi muhtemel bir felaketi önledi.

Hortum ihbari, Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi Manavgat Birimi, Manavgat Emniyet Müdürlügü ve Manavgat Belediyesine bagli ekipleri alarma geçirdi. Polis ekipleri serit çekip sokagi trafige kapatirken, itfaiye ekipleri çatinin altinda herhangi bir insan olup olmadigini kontrol etti. Is yeri sahiplerinin de gelmesiyle ahsap çati Manavgat Belediyesi ekipleri tarafindan kaldirildiktan sonra sokak trafige açildi.

Yasanan hortum sonucu, Aydinevler Mahallesi’nde sokakta bulunan bir çöp konteynerinin park halindeki araçlara çarparak zarar verme ani güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: İHA