Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Partisi Anadolu'yu Kasip Kavuruyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, "Önce 31 Mart’ta iktidar, arkasindan 2028’de iktidar insallah. Büyük bir dip dalga geliyor, Yeniden Refah Partisi Anadolu’yu kasip kavuruyor" dedi.

Fatih Erbakan Açiklamasi 'Yeniden Refah Partisi Anadolu'yu Kasip Kavuruyor'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Kahramanmaras’in Çaglayancerit, Pazarcik ve Türkoglu ilçelerinde miting düzenledi.

Türkoglu ilçesinde vatandaslara seslenen Erbakan, “Yeniden Refah Partimiz Türkiye siyasetinin parlayan yildizi haline geldi. Milletimizin umudu haline geldi. Milletimizin toplanma merkezi haline geldi ve Türkiye’de en hizli büyüyen siyasi parti haline geldi. Bugün Adiyaman’da yaptigimiz mitingler ve seçim bürosu açilislari, Çaglayancerit’te yaptigimiz mitingler ve su anda Türkoglu’nda yaptigimiz mitingler yeniden refahin ayak sesleridir. Yeniden Refahin adim adim iktidara kostugunun en güzel göstergesidir" dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin üye sayisinin arttigini ifade eden Erbakan, "Resmi üye sayimiz 6 ay önce Eylül ayinda 265 bin üye ile basladi, bugün itibariyle 460 bin üyeye ulastik. Üye kayitlarimizin hizina yetisemiyoruz sabah baska, aksam baska ve öglen baska günde 2 bin 500 artiyor. Bir yilda neredeyse bir milyon yeni üye yapar ve Allah’in izni ile seçimden sonra birkaç ayin içinde bir milyon hedefine de ulasacagiz. Önce 31 Mart’ta iktidar, arkasindan 2028’de iktidar insallah. Büyük bir dip dalga eliyor, ‘Yeniden Refah Partisi Anadolu’yu kasip kavuruyor’ diyorlar. Evet dogru söylüyorlar. Yeniden Refah, 1 Nisan itibariyle de ahlakli belediyeciligi baslatacaktir.” diye konustu.

Kaynak: İHA