Akyurt Belediyesi, Yüzme Havuzu Ve Gençlik Merkezi Insaati Tamamlandi

Akyurt Belediyesi’nin gençlere ve gelecege yönelik projelerinden biri olan yüzme havuzu ve gençlik merkezi insaati tamamlandi.

Akyurt Belediyesi, Yüzme Havuzu Ve Gençlik Merkezi Insaati Tamamlandi
Ankara’nin Akyurt ilçesi Beyazit Mahallesinde insaatina baslanan çok amaçli spor salonu, gençlik merkezi ve iki ayri yari olimpik yüzme havuzu tesisi projesi tamamlandi. Proje sadece Akyurtlularin degil diger ilçe vatandaslarinin da gelip kullanmak isteyecegi bir görünüme kavustu.

“Hedefimiz sporcu nesiller yetistirmek”

Akyurt Belediye Baskani Hilal Ayik, seçildikleri günden bu yana vatandaslara hizmet etme isteklerinin azalmadigini belirterek, “Bugüne kadar Akyurt’umuza farkli alanlarda birçok yapi kazandirdik. Göreve geldigimiz günden itibaren en büyük hizmetimizi yine gençler için hayata geçirdik. Akyurt Belediyesi olarak en büyük amacimiz basta gençlerimiz olmak üzere bütün vatandaslarimiza spor aliskanligi kazandirip, spor ruhunu asilamak. Spor aliskanligi kazandirmanin yolu da tesislesmeden geçiyor. Bu sebeple her yas grubundan vatandasimizin kullanabilecegi büyük ve modern bir tesisin yapimini tamamlayip hizmete açtik. Ilk etapta yüzme havuzlarimiz, hamam ve fitness salonlarimizi hizmete açtik. Kayitlarimiz basladi.

Akyurtlular tesisimize giderek ya da telefonla Belediyemize ulasarak kayit yaptirabiliyorlar. 6 bin metrekare arazi üzerinde, 13 bin metrekare insaat alanina sahip olan projemizin içinde 2 tane yari olimpik yüzme havuzu, 2 çocuk havuzu, 2 sauna, 2 jakuzi, 2 fitness salonu, 2 hamam, mescit, abdesthane, giyinme odalari, hakem odalari, çocuk oyun alani, fuaye, çok amaçli kapali spor salonu, 12 derslikli gençlik merkezi ve bir büyük hobi odasi yer aliyor, Akyurt’umuza hayirli olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA