Agri Egitim Ve Arastirma Hastanesi, Basarilariyla Marka Olma Yolunda Ilerliyor

Agri Egitim ve Arastirma Hastanesi’ndeki ortopedi klinigi servisinde, 6 uzman hekim ile Agri’da aylik 6 bin 500’ü geçen hasta potansiyeliyle, tüm hastalarin tedavi ve ameliyatlari basariyla yapiliyor.

Agri Egitim Ve Arastirma Hastanesi, Basarilariyla Marka Olma Yolunda Ilerliyor
Agri’da gelismis kapasitesiyle birçok alanda hizmet vermeye baslayan Agri Egitim ve Arastirma Hastanesi, ortopedi klinigi servisinde revizyon kalça ve diz protezi gibi birçok tani ve tedaviyi de yaparak basarili ameliyatlara da imza atmaya basladi.

Daha önceden yetersiz donanimlarindan dolayi hasta sevki veren hastane son dönemde gelistirilmis kapasitesiyle sevk alan il haline gelmeyi basardi.

Agri Egitim ve Arastirma Hastanesi Ortopedi Servisi Bölüm Baskani Ali Can Çiçek ve 5 uzman hekim ile birlikte basarili çalismalari ve güçlü kadrolari ile çevre illerden de sevk almaya ve isimlerini duyurmaya devam ediyor.

“Türkiye Standartlarinin üzerinde muayeneler yapiliyor”

Randevulu randevusuz yaptiklari muayenelerin Türkiye standartlarinin çok üstünde oldugunu söyleyen ortopedi klinigi uzman hekimi Ali Can Çiçek, “Yaklasik aylik 100-150 civarinda ameliyat sayisi, 6 bin 500’ü geçen poliklinik hasta muayene potansiyelimizle Agri halkina hizmetimiz devam etmekte. Hizmetlerimiz sinirsiz bir sekilde devam etmesi için elimizden geleni yapma gayretini sarf ediyoruz. Hem hastane yönetimimiz hem Il Saglik Müdürlügümüz hem de kendi personelimizle elimizden geldigince çalismalarimizi devam ettiriyoruz. Artik Agri Egitim ve Arastirma Hastanesi sevk alir duruma geldi. Eskiden çok fazla sevklerimiz olurdu, artik herhangi bir ameliyati burada elimizden geldigince yapmaya çalisiyoruz. Alet ve malzeme konusunda eksiklerimiz vardi ama bu malzeme eksiklerimiz gerek Il Saglik Müdürlügü, hastane yönetimimiz gerek diger büyüklerimiz sayesinde bu ihtiyaçlarimiz karsilandi. Artik büyük diz protezlerimiz dahil revizyon kalça ve diz protezleri ameliyatlarimizi burada yapmaktayiz. Gayet basarili ameliyatlarimiz sayesinde çevre illerden de bu taleplerimiz dogrultusunda sevklerimiz gerçeklesmektedir. Artik bu durum sevk alma haline gelmis bulunmaktayiz. Tabii bu bizim için yeterli degil, Agri halki daha iyilerine layik oldugu için elimizden gelenin daha fazlasini yapmak zorundayiz. Malzemelerimiz aletlerimiz güncellendikçe daha iyi ameliyatlar daha basarili ameliyatlari yapmaya devam edecegiz. Günlük yaklasik olarak 10-12 ameliyat civarinda ameliyatimiz oluyor. Bunlar arasinda acil ve elektif ameliyatlar dedigimiz disardan protez ameliyatlari, menüsküs veya ön çapraz ameliyatlar dedigimiz ameliyatlarimiz oluyor. Yaklasik 5 poliklinigimiz var, bu poliklinikte yaklasik randevulu randevusuz 500-750 arasinda hasta muayene ediyoruz. Bu gayet Türkiye standartlarinin üzerinde bir muayene, geceleri de arkadaslarimizla birlikte hiç durmadan ameliyatlarimiza devam ediyoruz” dedi.

“Hastanemiz bölgede “marka” olmaya basladi”

Agri Egitim ve Arastirma Hastanesi, Idari Mali ve Isler Müdürü Cevdet Tasdemir, ise yaptigi açiklamada hastanede yaptiklari basarili ameliyatlar sayesinde, hastanenin bölgede marka haline gelmeye basladigini vurguladi.

Müdür Tasdemir, “Bir buçuk yildir burada çok güzel ameliyatlar çikariyoruz. Çevre illerden ilimize müracaat eden vatandaslarimiza burada kaliteli saglik hizmetleri sunuyoruz ameliyatlarini yapiyoruz ve sifayla taburcu ediyoruz. Biz bununla ilgili ciddi anlamda bölgede marka olmaya basladik” dedi.

Kaynak: İHA