Baser Açiklamasi 'Önümüzdeki 5 Yili Düsünerek Sandiga Gidelim'

Cumhur Ittifaki’nin Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, seçmene seslenerek, “Bu pazar sandiga gittiginizde, önümüzdeki 5 yil ilçeme en iyi kim hizmet eder, kim verdigi sözleri tek tek tutar diye düsünüp ona göre hareket edelim” dedi.

Baser Açiklamasi 'Önümüzdeki 5 Yili Düsünerek Sandiga Gidelim'


Cumhur Ittifaki Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, sosyal medyada yayinladigi bir video ile seçmene seslendi. Merkezefendi Belediyesinin algi operasyonlariyla yönetildigini ifade eden Baskan Adayi Baser, “Aday oldugum günden bu yana Merkezefendi ilçemizi karis karis geziyorum. Bu süre zarfinda bana göstermis oldugunuz ilgiden, sevgiden dolayi sizlere minnettarim. ‘Iyi ki bu güzel ilçenin güzel insanlarina hizmet edecegim’ diyorum. Merkezefendi ilçemiz 5 yildan bu yana reklamlarla algi operasyonlariyla yönetiliyor. Borç batagindaki belediyemizin yüzlerce milyon lira borcu var. Bunun karsiliginda ise sizlere sözü verilen 75 projeden sadece 3 tanesi yapilmis. Peki bu paralar nereye mi harcandi? Bizim dönemimizde açilan yatirimlarin yeniden yapilan açilis törenlerine, kamuoyunda büyük tepki toplayip sonra kaldirilan heykellere ve bu liste uzayip gidiyor” dedi.



Paralarin bosa harcandigini dile getiren Baser, “Bosa harcanan bu paralarla neler mi yapilirdi? Ilçemizin hasretle bekledigi kapali spor salonu, yüzlerce spor sahasi, etkinlik merkezi, kütüphane, bizim yaptigimiz MKM’den 2 adet daha. Yine bizim yaptigimiz Adalet Parki’ndan da 2 adet daha yapilirdi. Bu pazar sandiga gittiginizde, önümüzdeki 5 yil ilçeme en iyi kim hizmet eder, kim verdigi sözleri tek tek tutar diye düsünüp ona göre hareket edelim. Bu Pazar kazanan Merkezefendi’miz olsun, bu pazar kazanan sizler olun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA