Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Açiklamasi 'MHP'yi Geride Biraktik, Simdi IYI Parti Var'

Sakarya’nin Geyve ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaslara seslenen Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, “Türkiye genelinde 500 bin üye sayisini astik. MHP’yi geride biraktik, üye sayisi bakimindan. Simdi IYI Parti var 508 bin, seçimler gelmeden IYI Parti’yi de geride birakacagiz ve seçimlere, Türkiye’nin üye sayisi bakimindan en büyük 3’üncü siyasi partisi olarak girecegiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Erbakan Açiklamasi 'MHP'yi Geride Biraktik, Simdi IYI Parti Var'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Geyve ilçesinin meydaninda düzenledigi mitingde vatandaslarla bir araya geldi. Partisinin baskan adayanlariyla birlikte katildigi miting meydaninda vatandaslara seslenen Erbakan, Milli Görüs’ün, Yeniden Refah’in Türkiye’de bir kez daha sahlanacagini söyledi.

Erbakan, uzun zamandir hedefledikleri sayiya seçime günler kala 500 bin üyeye ulastiklarini söyledi.

Partisinin üye sayisinin 500 binin üzerinde oldugunu belirten Erbakan, MHP’yi geçtiklerini, IYI Parti’yi de geçerek seçimlere ülkede en çok üye sayisi olan 3’üncü parti olarak girmek istediklerini söyledi.



“Rantçi belediyecilik dönemine son verecegiz”

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, “Rantçi belediyecilik dönemine son verecegiz. Ahlakli belediyecilik dönemini insallah baslatmis olacagiz. Rantçi belediyecilikten milletimiz bikip usandi. Milletimiz bir degisim istiyor, yönetimde adalet istiyor. Önce millet anlayisi ile hareket eden bir belediye anlayisi istiyor. Yeniden o ahlakli, dürüst, samimi, adil, merhametli, çaliskan ve dirayetli belediyecilik dönemine ulasabilmenin yolu o ruhun temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi’ni seçmekten geçiyor. Bunu milletimiz çok iyi biliyor. Bu nedenle de akin akin yeniden Refah Partimize kosuyor. Pazar günü itibariyle seçimlere daha bir hafta kala Türkiye genelinde 500 bin üye sayisini astik elhamdülillah. Biz seçimlere kadar 500 bin yapacagiz diyorduk. Seçimlere bir hafta kala 500 bin oldu. MHP’yi geride biraktik, üye sayisi bakimindan. Simdi IYI Parti var 508 bin, birkaç gün içerisinde seçimler gelmeden IYI Parti’yi de geride birakacagiz ve seçimlere Türkiye’nin üye sayisi bakimindan en büyük 3’üncü siyasi partisi olarak girecegiz. Arkasindan bir milyon hedefine de ulasacagiz. Çünkü ayda 70 bin üye artisi sagliyoruz. Bu demektir ki seçimden sonra birkaç ay içerisinde bir milyara da ulasacagiz. Önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde, arkasindan da 2028’de iktidar olacagiz insallah” dedi.



“Yeniden Refah Partisi, alti ayda yüzde yüze yakin büyüdü”

Iktidari elestiren Erbakan, “Ne yapilmasi lazim, yapilmasi gereken bizim 14 Mayis’ta mutabakat metninde yazdiklarimiz denk bütçe yapacaksin, faiz canavarindan kurtaracaksin bu paralari. Denk bütçe yapmazsan borçlanmaya devam ediyorsun ve borçlandikça da bu faizden kurtulamiyorsun. Imtiyazli holdinglere kaynak aktaran hortumlari keseceksin, kamuda israfi önleyeceksin, Yeniden Refah Partimizin yazdigi milli kaynak paketleri kitabindaki adimlarla kaynak üreteceksin. Bununla da milletin alim gücünü, refah seviyesini arttiracaksin. Denk bütçe yapin, israfi önleyin, imtiyazlilara kaynak aktaran hortumlari kesin ki borçlanmayalim borçlanmak zorunda kalmayalim ve böylece bu faizden kurtulalim dedik ama dinlemediler. Bu tabloyu gören millet yeniden Refah’a, Milli Görüs’e kosuyor. Bakiniz akin akin milletimiz Yeniden Refah diyor. Yaklasik alti ayda 260 binden, 500 bine çikti üye sayimiz. Bu baska hiçbir siyasi partiye nasip olmayan bir sey. Yeniden Refah Partisi, alti ayda yüzde yüze yakin büyüdü. Türkiye’nin en hizli büyüyen siyasi partisi oldu Yeniden Refah Partisi. Neden, çünkü hem rantçi belediyecilikten hem de ekonomik krizden bunalan milyonlar Yeniden Refah’a kosuyor” diye konustu.

Kaynak: İHA