Baskan Palancioglu, 'STK'larimizla, Kurumlarimizla Ve Tüm Vatandaslarimizla El Ele, Gönül Gönüleyiz'

Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, STK temsilcileriyle bir araya gelerek 5 yilda yaptigi çalismalar ve yeni dönemde yapacagi projeler hakkinda bilgi verdi.

Baskan Palancioglu, 'STK'larimizla, Kurumlarimizla Ve Tüm Vatandaslarimizla El Ele, Gönül Gönüleyiz'
Sivil toplum kuruluslarinin toplumun önemli dinamikleri oldugunu söyleyen Baskan Palancioglu, “Miraç Kültür Merkezi Onursal Baskani Sayin Furkan Yilmaz Altunöz ve kiymetli dernek üyeleri ile bir araya geldik. Rabbim saglik içinde nice Ramazanlara erismeyi nasip etsin. Katilimlarinizda dolayi tesekkür ederiz. Bizler kurum kuruluslarimizla, STK’larimizla ve tüm vatandaslarimizla el ele, gönül gönüleyiz. STK temsilcilerimizin görüs, öneri ve destegi bizler için önemli. 31 Mart’ta yerel seçim var. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a ve Sayin Devlet Bahçeli’ye tesekkür ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin menfaatleri dogrultusunda cumhur ittifaki adayi olarak çalismalara devam ediyoruz. Insallah sizlerin destek ve duasiyla Melikgazi’de yeniden göreve devam edecegiz. Melikgazi’de 5 yil boyunca sosyal ve kültürel belediyecilik anlayisi ile hizmet verdik. Deprem ve pandemiye ragmen ilçemizde rekor hizmetleri hayata geçirdik. Bunun için isimiz hizmet, gücümüz de millet. 31 Mart Seçimlerinin ardindan hayati kolaylastiran ve insana dokunan hizmetlerimize hiz kesmeden devam edecegiz. Allah dualarimizi ve ibadetlerimizi kabul eylesin." dedi.

Miraç Kültür Merkezi Onursal Baskani Furkan Yilmaz Altunöz de misafirperverlikleri için Baskan Palancioglu’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA