Arnavutköy'de 89 Eserin Açilisi Yapildi

Arnavutköy Belediyesi tarafindan vatandaslarin ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla hayata geçirilen 89 eserin toplu açilis töreni Hadimköy Meydani’nda gerçeklestirildi. Programda konusan Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, “Bu eserlerin her biri, siz degerli vatandaslarimizin yasam kalitesini artirmak, sorunlarina çözüm üretmek ve gelecek nesillere daha güzel bir Arnavutköy birakmak adina atilmis önemli adimlardir. Bundan sonraki süreçte de kiymetli kardesim Mustafa Candaroglu’nun eser siyasetiyle Arnavutköy’e hizmet edeceginden hiç süphem yok” dedi.

Arnavutköy'de 89 Eserin Açilisi Yapildi
Arnavutköy Hadimköy Meydani’nda 89 eserin toplu açilis töreni düzenlendi.

Düzenlenen programa Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, AK Parti Arnavutköy Belediye Baskan Adayi Mustafa Candaroglu, AK Parti Istanbul milletvekilleri Bayram Senocak ve Sengül Karsli, muhtarlar, dernek ve sivil toplum kurulusu temsilcilerinin yani sira çok sayida vatandas katildi.

Açilis töreninin ardindan ise iftar programi düzenlendi.



“Eser siyasetiyle Arnavutköy’e hizmet edeceginden hiç süphem yok”

Programda konusan Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, “Bugün burada insa ettigimiz meydanlarin, prestij caddelerin, parklarin, aile sagligi merkezlerinin, Karaburun’da yaptigimiz liman ve sahil düzenlemelerinin ve kardes belediyelerimizde yaptigimiz 89 dev eserin açilisini yapmak için bir araya geldik. Bu eserlerin her biri siz degerli vatandaslarimizin yasam kalitesini artirmak, sorunlarina çözüm üretmek ve gelecek nesillere daha güzel bir Arnavutköy birakmak adina atilmis önemli adimlardir. Bu süreçte bana destek olan herkese tesekkürlerimi iletiyorum. Bundan sonraki süreçte de kiymetli kardesim Mustafa Candaroglu’nun eser siyasetiyle Arnavutköy’e hizmet edeceginden hiç süphem yok. Bu yolda bana oldugunuz gibi Mustafa kardesime de destek olacaginizdan hiç süphem yok” ifadelerini kullandi.

“Arnavutköy’ün her bir kösesine dokundu”

AK Parti Arnavutköy Belediye Baskan Adayi Mustafa Candaroglu ise, “Belediye Baskanimiz Ahmet Hasim Baltaci, görev süresi boyunca Arnavutköy’ün her bir kösesine dokunarak hizmetleriyle adindan söz ettiren, Türkiye’nin birçok bölgesinde eserler insa eden bir baskan oldu. Bugün de açilisini gerçeklestirdigimiz 89 eser, Sayin Hasim Baltaci’nin gösterdigi kararlilik ve azmin bir yansimasi olarak karsimiza çikiyor. Görev süresince eser siyasetiyle hareket eden, sadece sözde degil, icraatlar ile de varligini hissettiren Ahmet Hasim Baltaci baskanimiza bir kez daha tesekkür ediyorum” seklinde konustu.



Arnavutköy’ün her mahallesinde yapilan eserler kullanima açildi

Açilisi yapilan eserler arasinda vatandaslara modern bir yasam alani sunan Hadimköy Meydan Kompleksi, Anadolu Mahallesi Meydan Kompleksi, Karaburun’da yapilan sahil düzenlemeleri, balikçi barinaklari, sosyal tesisler ve kardes belediyelerde yapilan eserler yer aldi. Bunlarin yaninda ailelerin keyifle vakit geçirebilecegi farkli özelliklere sahip 39 park, 4-6 yas arasi çocuklar için 7 adet Kur’an kursu, vatandaslarin saglik hizmetlerine daha hizli ulasabilmesi için 7 mahallede aile sagligi merkezi, Arnavutköy’ün birçok mahallesinde prestij cadde ve meydan düzenlemesi, yaklasik 20 kilometrelik bisiklet yolunun da açilisi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA