Kösk'ün Bagimsiz Adayi Kilinç; 'Yaptiklarimiz Yapacaklarimizin Teminatidir'

Kösk’ün bagimsiz belediye baskan adayi Rifat Kadri Kilinç, belediye baskanligi döneminde ilçeye kazandirdigi eserlerden söz ederek, “5 yillik görev süremizde ilçenin çehresini degistirdik. Yatan degil çalisan belediyecilik nasil yapilmis bugün herkes daha iyi gördü” dedi.

Kösk'ün Bagimsiz Adayi Kilinç; 'Yaptiklarimiz Yapacaklarimizin Teminatidir'
Kösk’ü AK Parti’nin kalesi yapan ancak 2 dönemdir aday gösterilmeyince 31 Mart yerel seçimleri için bagimsiz Belediye Baskan Adayi olan Rifat Kadri Kilinç, bagimsiz olarak çiktigi yolda bugün gördügü destegin yaptigi hizmetlerin karsiligi oldugunu belirtti.

Gerek belediye baskani iken gerekse ilçede isini takip ettigi süreç içerisinde her zaman halkla iç içe oldugunu ve sorunlari hep birinci agizdan dinleyip çözdügünü belirten Kilinç, belediye baskanligi döneminde yapilan çalismalarin bugün daha iyi anlasildigini kaydetti.

“Kimin daha çok çalistiginin kararini halk verecek”

Konusmasinda halefi Nuri Güler’i elestirerek görev süresi içerisinde yaptigi eserleri paylasan Rifat Kadri Kilinç, ilçeye bagli Cumayani Köyü’nde yaptigi konusmada “Birileri her konusmasinda borç devraldigini söyleyip ’borç ödemekten yeterli hizmet edemedim’ bahanesine siginiyor. Ödedikleri pek bir borç yok ama yine de sunu belirteyim. Belediyecilik bahane bulma degil, çözüm üretme noktasidir. Bugün her mahallede çesitli eserlerimiz ile karsilasiyoruz. Eserlerimizin karsiligi olarak hemserilerimizden hayir dualar aliyoruz. Bizim dönemimizi acimasizca elestirenler, Kösk Hükümet Konagi’ni, ADÜ Kösk Meslek Yüksekokulu’nu, Kösk Belediye Binasi’ni, Kösk Entegre Hastanesi’ni, Kapali Spor Salonu ve hali sahalari, Katli Otopark’i, dügün salonlarini hiç mi görmüyor. Bizim biraktigimiz borç, ilçeye kazandirdigimiz eserlerin yaninda devede kulak kalir” diyerek yeni hizmetler için Kösk halkindan destek beklediklerini söyledi.

Kaynak: İHA