Baskan Arslan, Çameli'ye 10 Yilda Kazandirilan Hizmetler Ve Yeni Dönem Projelerini Anlatti

DENIZLI – Çameli Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi, geride kalan 10 yillik görev süresinde ilçeye kazandirilan hizmetler ve önümüzdeki 5 yilda hayata geçirilecek projeler hakkinda degerlendirmede bulundu.

Baskan Arslan, Çameli'ye 10 Yilda Kazandirilan Hizmetler Ve Yeni Dönem Projelerini Anlatti


Çameli Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskani Adayi Cengiz Arslan, esi Ilkin Arslan, AK Parti Ilçe Baskani Cengiz Yilmaz, MHP Ilçe Baskani Murat Genç, AK Parti Ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve meclis üyesi adaylariyla birlikte dört hayirsever tarafindan Yaylapinar Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemegine katildi.



Iftar programinda vatandaslarla sohbet eden Baskan Arslan, AK Parti Ilçe Baskani Cengiz Yilmaz baskanliginda gerçeklestirilen olagan haftalik yönetim kurulu toplantisina katildi.

Toplantida geçmis görev süresinin degerlendirmesini yapan Baskan Arslan, “Meclis üyelerimizle birlikte 10 yildir yapmis oldugumuz hizmetlerimizi ve 2024’ten sonra hayata geçirecek oldugumuz hizmetlerimizi, projelerimizi yönetim kurulumuz, gençlik kollarimiz, kadin kollarimiz, mahalle baskanlarimiz, meclis üyelerimiz ve meclis üyesi adaylarimizla paylastik. Fikir alisverisinde bulunduk. 2024 yili yerel seçimlerinde de her zaman oldugu gibi yine ilçe baskanimiz ve teskilatimizin destekleriyle ilçemizde baslatmis oldugumuz yerel seçim sürecindeki çalismalarimiz sonucunda 31 Mart Günü tekrardan 5 yil daha bu aziz millete hizmet etmenin gururunu yasamak istedigimizi, güzel ve düzenli bir çalisma ile yeniden rekor kirarak 2024 Yerel Seçimlerini zaferle taçlandirmak istedigimizi belirttik. Mahallelerimizde yaptigimiz ve yapacak oldugumuz seçim çalismalarimizi degerlendirdik. Rabbim bizlere hayirli hizmetler yapmayi, ilçemizi her alanda çok daha ilerilere tasimayi, halkimizi nezih, refah gelismis bir Çameli’nde yasatmayi nasip etsin. 2024 Yili Yerel Seçimleri güzel Çameli’mize hayirli ugurlu olsun” dedi.



Baskan Arslan’dan MHP’ye ziyaret

Baskan Arslan, yönetim kurulu toplantisinin ardindan belediye meclisi üyesi adaylariyla beraber Milliyetçi Hareket Partisi Çameli Ilçe Baskani Murat Genç, yönetim kurulu ve ilçe teskilatini ziyaret etti. 2024 yili Yerel Seçimlerinde Cumhur Ittifaki’ni rekor bir oyla zafere ulastirmanin öncelikli hedefleri oldugunu ifade eden Baskan Arslan, 2024 yili yerel seçimleri sürecinde yapilan ve yapilacak olan çalismalar hakkinda istisarede bulunuldu.
Kaynak: İHA