Tekirdag'da Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde kontrolden çikan otomobilin karsi seride geçerek baska bir araçla çarpistigi kazada 1 kisi hayatini kaybetti, 2 kisi yaralandi.

Tekirdag'da Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali
Kaza, Süleymanpasa ilçesi Istanbul-Tekirdag çevreyolu üniversite mevkiinde meydana geldi. Istanbul istikametinden Tekirdag istikametine giden I.D. (31) idaresindeki 34 FDT 958 plakali araç refüje ve aydinlatma diregine çarparak, karsi seride geçtikten sonra o sirada Istanbul istikametine giden M.D. (37) idaresindeki 34 EHD 268 plakali araca çarpti.

Tekirdag - Istanbul yolu trafige kapandi

Kazada iki sürücü araçta sikisirken, araçlardan birinde yolcu olarak bulunan bir çocuk yaralandi. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulasan ekipler yaralilari sikistigi yerden çikararak hastaneye sevk etti. Birinin durumu agir olmak üzere toplamda 3 yarali hastanede tedavi altina alindi. Hastaneye kaldirilan yaralilardan I.D. doktorlarin tüm müdahalelerine ragmen hayatini kaybetti.

Kaza sebebiyle Tekirdag - Istanbul yolu trafige tamamen kapandi. Trafigin kapanmasiyla Istanbul Tekirdag yolunda kilometrelerce kuyruk olustu. Bölgedeki polis ekipleri yolun tekrar ulasima açilmasi için çalisma baslatirken, kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA