18 Faili Meçhul Hirsizlik Olayi Aydinlatildi

Kayseri Il Emniyet Müdürlügü’ne bagli Asayis Sube Müdürlügü’nce yapilan çalismalarda 18 faili meçhul hirsizlik olayi aydinlatilirken, aranan 154 kisi de yakalandi.

18 Faili Meçhul Hirsizlik Olayi Aydinlatildi
Il Emniyet Müdürlügü tarafindan il genelinde kamu düzeninin saglanmasi için suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde Asayis Sube Müdürlügü ve ilçe emniyet müdürlügü görevlilerince 04-10 Mart tarihleri arasinda yapilan

çalismalar neticesinde; 7 adet ruhsatsiz tabanca, 3 adet ruhsatsiz av tüfegi, 4 adet kurusiki tabanca, 146 adet fisek ele geçirildi. Çalismalarda 18 faili meçhul hirsizlik olayi aydinlatildi, bu olaylarla ilgili 17

süpheli yakalandi, 4 süpheli adli makamlarca tutuklandi. Ayrica 200 bin TL degerinde çalinti insaat malzemesi ile 3 oto ele geçirilirken, ekipler çalinan malzemeleri sahiplerine tam ve eksiksiz olarak teslim etti.

Öte yandan toplam 238 yil 7 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan 154 sahis yakalandi, bu sahislardan 58’i adli makamlarca tutuklandi. Kayseri Il Emniyet Müdürlügü’nden yapilan açiklamada "Kayseri Emniyet Müdürlügü olarak ilimiz genelinde halkimizin can ve mal güvenligi için her türlü olayin önlenmesi, suça karismis sahislarin yakalanmasina yönelik çalismalarimiz kararlilikla devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA