Üsküdar'da 17 Roman Çift, Toplu Nikah Töreniyle Dünya Evine Girdi

Üsküdar Belediyesi tarafindan Selami Ali Sosyal Tesisinde düzenlenen organizasyonda 17 roman çift, toplu bir sekilde dünya evine girdi. Çiftlerin nikahlarini da Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen kiydi.

Üsküdar'da 17 Roman Çift, Toplu Nikah Töreniyle Dünya Evine Girdi


Üsküdar Belediyesi tarafindan Selami Ali Sosyal Tesisinde 17 Roman çiftin nikahlari kiyildi. Nikahlari kiyilan çiftler ömür boyu mutluluga “evet” dedi.

Dügüne Roman çiftlerin aileleri yogun ilgi gösterdi. Organizasyonda 17 Roman çiftin nikahini Üsküdar Belediyesi Baskani Hilmi Türkmen tek tek kiydi. Çiftlerin nikah sahitligini Istanbul Vali Yardimcisi Hasan Gözen, Üsküdar Kaymakami Adem Yazici, AK Parti Üsküdar Ilçe Baskani Erdem Demir yapti. Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen nikah merasiminin ardindan çiftlere nikah cüzdanlariyla birlikte dügün hediyesi de verdi. Ayrica nikah töreninin ardindan müzisyen Senol Evgi de sahne aldi.

Nikah töreninde konusan Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen, "Bu güzel hafta sonunda çok anlamli bir 17 ayri çiftçimizin nikah merasimine hosgeldiniz. Bu güzel hemsehrimiz, bu güzel gençlerimiz belediyemize müracaat ettiler. Birbirleriyle evlenme istediklerini beyan ettiler. Simdi biz de Üsküdar Belediyesi olarak toplu bir nikah merasiminde bu mutlulugu hep paylasalim diye güzel bir organizasyonla ev sahipligi yapiyoruz. Huzurlarinizda evlenecek olan çiftlerimizin bugün nikahini kiyacagimiz tüm gençlerimizi tebrik ediyorum, mutluluklar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA