Esenyurt'ta 11 Katli Rezidansta Korkutan Yangin Açiklamasi Mahsur Kalan 40 Kisi Itfaiye Ekiplerince Kurtarildi

Esenyurt’ta 11 katli rezidansin bodrum katinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yanginda üst katlarda mahsur kalan 40 kisi itfaiye ekiplerince kurtarilirken yangin, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Esenyurt'ta 11 Katli Rezidansta Korkutan Yangin Açiklamasi Mahsur Kalan 40 Kisi Itfaiye Ekiplerince Kurtarildi
Yangin, saat 23.15 siralarinda Atatürk Mahallesi Özdemir Sokak’ta bulunan 11 katli rezidansin bodrum katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle rezidansin bodrum katinda yangin çikti. Bodrum kattan yükselen dumanlar binayi sararken üst katlarda bulunan vatandaslar mahsur kaldi. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, yangina müdahale eden itfaiye ekipleri bir yandan da üst katlarda mahsur kalan vatandaslari tahliye etmek için çalisma baslatti.

Itfaiye ekipleri yangini kisa sürede kontrol altina alirken üst katlarda mahsur kalan 40 vatandas merdiven araciyla kurtarilarak tahliye edildi. Yanginda dumandan etkilenen bir kisi sedye ile ambulansa tasindi. Yarali daha sonra ambulansla hastaneye kaldirildi.

Yangin itfaiye ekiplerince söndürüldü. Bodrum katta hasar meydana geldi.
Kaynak: İHA