AK Parti'nin Edremit Aday Adaylarindan Baskan Say'a Birlik Mesaji

AK Parti’nin Edremit’teki belediye baskan aday adaylari ve ilçe baskani, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi bir araya gelerek resmi aday Ismail Say’a desteklerini açikladilar.

AK Parti'nin Edremit Aday Adaylarindan Baskan Say'a Birlik Mesaji
Aday adaylari Halis Bayramoglu, Ibrahim Koç, Halil Tandogan ve Saim Güvenç, Baskan Ismail Say’in yaninda olduklarini vurgulayarak birlik mesaji verdiler. AK Parti Edremit Ilçe Baskani Kenan Öndil’in de katilim gösterdigi toplantida Edremit için planlanan çalismalar masaya yatirildi. Toplantinin seçimlerde basariyi getirecek ortak çalismanin önemine vurgu yapildi.

Aday adaylarindan Halis Bayramoglu, Ibrahim Koç, Halil Tandogan ve Saim Güvenç de birlik mesajlari verdiler. Bunun ayni gaye içerisinde bir yaris oldugunu, tüm aile fertleri ile birlikte Ismail Say’in yaninda olduklarini belirterek, Edremit için çalisacaklarini dile getirdiler. Ismail Say’in çok degerli ve güzel projelerinin oldugunu ifade eden adaylar hep birlikte bunlari hayata geçirmek için çalisacaklarini kaydettiler.

Baskan Say, ise aday adaylari ile yaptigi görüsmede bir araya gelmenin ve güç birligi yapmanin öneminin altini çizdi. Say, "Edremit’imiz için hizmet gayesiyle yola çikan degerli aday adaylarimizla bir araya geldik. ’Yeniden Edremit’ vizyonumuzla hep birlikte çalismaya devam edecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA